АУТОРСКИ ТЕКСТ ПРЕМИЈЕРА СРБИЈЕ: Мој одговор Свима (Цео текст)

34

И тада, у тој тачки, у Србији се све уједини. Либерални атеисти постају зилоти, а православни милитанти демократе. Анархисти пруже руку легалистима, а неолиберали загриженим националистима.

Вучићев брат тражи да буде саслушан

3

Суђење по тужби брата премијера Србије, против предузећа Асомакум, почело је у Привредном суду, а он покушава да докаже да то предузеће није његово и да га је основала непозната особа, фалсификујући његову личну карту

ОМИЉЕНИ НОВИНАР КОЛИНДЕ – усташа који слави Јасеновац и мрзи Србe (Видео)

8

Велимир Бујанец, хрватски водитељ емисије “Бујица”, иза себе има бројне скандале. Поред тога што је био у затвору због диловања дроге, не крије да подржава усташе, мрзи Србе, воли неонацисте, оно што је још забрињавајуће је то што га подржава новоизабрана хрватска председница, Колинда Грабар Китаровић.

СРБИ СУ НА АМЕРИЧКИМ КАРИКАТУРАМА били аждаје, ајкуле, ружни, дебели, масни…

4

Да, добро сте прочитали: аждаје, крокодили, беле ајкуле, пиране, китови, грдосије из праисторијског доба, лешинари… масни, ружни, дебели, необријани, запуштени… То су и такви су били Срби у време грађанских ратова на просторима бивше Југославије, у време сукоба на Косову и Метохији и у време Нато агресије на СРЈ не само на карикатурама по злоупотреби карикатуре као уметности и због тога по трагичним последицама данас чувеног француског „Шарли ебдоа“ и друге по Европи западне штампе, него су такви још чешће и жешће били на карикатурама у америчкој штампи… „Вашингтон посту“, „Чикаго трибјуну“, „Њујорк тајмсу“, „Картун њузу“, „Нешвил Бенеру“ и многим другима.

Писмо мајке

8

Зовем се Радмила Јовановић Поњавић и ја сам једна од мајки која лечи своје дете од леукемије. Једна, али пишем у име свих мајки и очева који лече децу од рака и свих тешких обољења. Има нас много. Из дана у дан, нажалост, све нас је више.

БРАНКИЦА СТАНКОВИЋ УЗ УВРЕДЕ ПОРУЧИЛА НОВИНАРУ БЕТЕ: Запамтила сам ти име!

34

БЕОГРАД, 2. марта 2015. (Бета) – Новинарка Б92 Бранкица Станковић бурно је и уз увреде у понедељак реаговала када је новинар агенције Бета позвао за коментар поводом саопштења фудбалских клубова Партизан и Црвена звезда која се односе на емисију Б92 „Репортер“.

ШИПТАРИ ИЗ ПРИШТИНЕ прете новим изборима на северу КиМ

0

Председница Скупштине општине Северна Митровица Ксенија Божовић сматра да је претња новим локалним изборима на северу Косова нови притисак на Србе.

САД шаље 300 војника у Украјину (Фото документ)

20

САД планира да пошаље у Украјину најмање 300 војника у оквиру сарадње са украјинском армијом, каже се у документу објављеном на сајту америчких државних набавки САД.

ФРАНЦУСКА: независност Косова историјска грешка

19

Емерик Шопрад открива зашто је у Бриселу јавно проговорио о страдању Срба на Косову и Метохији

КАНАЂАНИ намирисали злато у Србији

6

Београд – Канадска компанија „Авала рисорсис“ ће ове године обавити нове теренске радове на пројекту Туларе у општини Медвеђа на југу Србије, најављено је из компаније.

Тачи и ЕУ играју политичку игру о случају „Клечка“

2

Демократска партија и Хашим Тачи су, у сарадњи са бившим шефом Еулексa Берндом Борхардом и функционерима из Брисела, интервенисали у Апелационом суду да Фатмир Љимај и деветоро оптужених у случају „Клечка“ буду осуђени за ратне злочине, преноси лист „Коха диторе“.

ОПРЕЧНЕ ИЗЈАВЕ О ОТПУШТАЊУ: Отерати вишак у пензију, неспособне страначке паразите оставити

8

Када је Александар Вучић изјавио да ће бити отпуштања у јавном сектору, сви смо се понадали да ће неспособни страначки паразити из Српске напредне странке и осталих странака добити шут карту.

ЗБОГ ГРИПА НА АПАРАТИМА ШЕСТОРО ПАЦИЈЕНАТА, оболели млађе особе!

0

Директорка Клинике за инфективне болести, Клиничког центра Крагујевац (КЦК) проф. др Олгица Гајовић, изјавила је ФоНету да су сви пацијенти хоспитализовани на Интензивној нези и да су, због тешког стања, прикључени на апарате за вепштачко дисање.

ГАСОВОД КОЈИ ОКУПЉА балканске земље

2

Да је неки од гасовода био изграђен 90-тих година, ситуација на Балкану изгледала би сасвим другачије него данас.

НЕКАД СМО ДЕЦУ ИСПРАЋАЈИМА СЛАЛИ У ВОЈСКУ, а данас певају полуголе певаљке на пунолествима

1

Срби преферирају велика славља, па је испраћаје заменила прослава 18. рођендана или такозвано пунолетство, које је постало својеврсна парада неукуса и кича.

Да ли је САД убила Бориса Немцова?

4

Наслови широм света доносе варијације на исту тему: убијен је Борис Немцов. Свака прича садржи одговоре на нека од питања – шта, ко, где, како – али право питање је „зашто“? Одговор на то питање, и шта Запад мисли да је тај одговор, рећи ће нам много о плановима САД да повећају напетости у Русији поводом Украјине и других ствари.

ПУКОВНИК КАСАД – УКРАЈИНА: Харков или како увести ратно стање (Видео)

14

Друга брљотина је опис самог терористичког дела. Особа са снимка каже да је за њега користила мину МОН-100. Што је апсолутно апсурдно, јер да је коришћена ова муниција са усмереном експлозијом, онда би било 40 мртвих, а не 4

ЕВРОПА: Где да се запослите, ако желите високу минималну зараду? Ево! (Графикон)

0

У Европској унији је више него десетострука разлика између најниже и највише бруто минималне зараде – стоји у извештају Еуростата, објављеног пре неколико дана.

КОШАРКА: Американка постала Српкиња, играће за Србију

4

Промоција нове репрезентативке Србије заказана је за уторак у 12 сати у просторијама КСС, а на конференцији за медије ће говорити и председник Драган Ђилас и селектор Марина Маљковић.

РУСКИ АМБАСАДОР: Гаспром излази из Украјине, земље Балкана да се определе око снадбевања гасом

18

„Када будемо превазишли те зидове, трудићемо се да бранимо своје националне интересе, али и заједничке економске интересе и интересе велике Европе“, закључио је амбасадор Чепурин.