Млади радикали минирали Егзит: ЕУ иди кући, Шешељу врати се!

0

Активисти Српске радикалне странке поставили су на Варадински мост у Новом Саду транспарент на којем пише „Европска унијо иди кући, Шешељу врати се кући“.

Албанци тврде да су Американци решили спор између Скопља и Атине

0

– Спор због имена између Македоније и Грчке није тежи од спора између Албанаца и Срба – оценио је Ахмети на предавању у Софији, посвећеног теми „100 година од балканских ратова – помирење и интеграција“. “

Бане Ивановић: Новак је прерастао Србију!

0

Он је већи амбасадор од свих нас заједно. Остајем у Лондону и нападам нове трофеје – причао српски ас за “Новости” о односу са Ђоковићем, Челсију, хуманитарном раду и фондацији.

Sani – luka uz snova za krstarenje oko Svete gore, Skijatosa, Skopelosa… (FOTO)

0

Na severu Grčke nalazi se pravi biser turzima na Mediteranu. U pitanju je “Sani resort”, skup od četiri luksuzna hotela i jedinstvene Sani marine, koja svake godine privlači i sve veći broj turista iz Srbije.

Пребили сватове у Црној Гори, који су на месту погибије Срба развили бошњачку заставу

0

Због тога што је сватовска колона која се кретала од Гусиња према Рожајама била окићена црногорским и заставама Бошњачког националног већа, у Мурину, месту стопостотно насељеном православцима, дошло је до инцидента и интервенције полиције.

Клинци бране Звезду на старту европских квалификација

0

Спортски директор Стојадиновић каже да ће до 18. јула сигурно доћи барем један централни бек, али да је мало вероватно да ће он моћи да помогне већ после само неколико дана са екипом.

Партизан не да Нинковића!

0

Коцкице полако почињу да се склапају, екипа је већ стекла окосницу, а дошао је тренутак и за премијеру на евросцени у новој сезони. Фудбалере Партизана у среду 17. јула од 15 часова по нашем времену очекује меч другог кола квалификација за Лигу шампиона против јерменског Ширака, који је у уторак елиминисао Тре Пене из Сан Марина.

ФСС: Одређене цене улазница за Хрвате

0

Након што је одлучено да квалификациона утакмица за пласман на Светско првенство у Бразилу између Србије и Хрватске буде одиграна на стадиону Црвене звезде, 6. септембра од 20.45 сати, Фудбалски савез Србије је на данашњој седници Извршног одбора објавио и цене улазница за овај меч.

Руска серија Јесењин – пета епизода

0

Серија је снимљена по роману Виталија Безрукова “Сергеј Јесењин, историја једног убиства”.На основу истраге пуковника милиције Едуарда Хлисталова, који је 15 година истраживао песникову смрт, Виталиј Безруков написао је књигу о животу и смрти песника којег и данас сматрају оличењем “руске душе”. Виталиј је иначе отац глумца Сергеја Безрукова.

Нова бомба: Војводина жели Ланета Јовановића

0

Спортски директор Војводине Саша Дракулић рекао је да је тај српски суперлигаш заинтересован за бившег репрезентативца Милана Јовановића, коме је истекао уговор са белгијским прваком Андерлехтом.

Јелена Бркић: Поштовани господине Чепурин

1

Алтернативе има, јесмо ли спремни за њу?

„Поштовани господине Чепурин,

Обраћамо Вам се као званичном представнику Руске Федерације у Србији, у нади да ћете Вашем државном врху пренети молбу српског народа за придруживање Републике Србије Руској Федерацији.

Ђорђе Вукадиновић: Царево ново одело – и друге приче

0

Готово три месеца је српска јавност држана у атмосфери ванредног стања и медијско-политичке хистерије у очекивању „дана Д“, односно ишчекивању коначног добијања „датума за почетак преговора о прикључењу ЕУ“.

Чанак: Дачић упорно одбија захтев ЛСВ за формирањем Полицијске управе за Војводину

0

Лига социјалдемократа Војводине (ЛСВ) захтева од министра полиције Ивице Дачића да предузме хитне мере и гарантује безбедност грађанима Новог Сада и њиховој деци, саопштио је данас лидер ЛСВ Ненад Чанак поводом, како је наведено, „учесталих мафијашких обрачуна“ у том граду.

Бранко Жујић: Да ли је одржива политичка симбиоза са тероризмом?

0

Прихватајући Хашима Тачија за саговорника и европског партнера, принета је морална жртва Вашингтону и ЕУ. Седајући за сто са злочинцем са властите потернице, осумњиченим за неколико убистава полицајаца и што-шта још, Србија је прошла иницијацију одрицања од себе и ушла у политичку симбиозу са тероризмом, која је све само не одржива, па макар и створена због интереса ЕУ.

Шпанија: Јесте уплашили смо се од САД, морали смо да их слушамо

0

Потврђено је оно што цео свет зна – да САД ради са “савезничким“ марионетским европским владама шта хоће – Шпанија је објавила да је на захтев Американаца каснила са одобрењем за прелет авиона боливијског председника Ева Моралеса. Ипак, истакнуто је да је допуштен даљи наставак пута после добијања гаранција од Боливије да одбегли службеник америчке Централне обавјештајне агенције (ЦИА) Едвард Сноуден није у летелици.

Американци облаче Звезду наредне сезоне!

0

Шампионске амбиције које има Црвена звезда сада ће добити неки нови смисао, с обзиром да ће црвено-бели кошаркаши следеће сезоне носити …

Насер Орић: Легија је јајара, жао ми је што нисам убио генерала Мориона!

10

Орић је оптужио Мориона да лаже када, данас тврди да је дошао спасисти становнике Сребренице и оптужио га да је сарађивао са српском војском.

Фотогалерија: Насловне стране српске штампе 10. јула 2013.

0

Погледајте фотогалерију насловних српских новина

Дачић и Тачи успели: Ештон – понекад је компликовано, али веома сам задовољна

0

„Веома сам задовољна. С времена на време је компликовано, али сам веома задовољна да постоји јака воља“, казала је она.

Спектакл: Како изгледа када дечак води навијање на трибинама?! (ВИДЕО)

0

Остали навијачи сложно су га следили у ономе шта је од њих захтевао, а на крају се цео стадион орио како је малишан и желео.