Прочитај ми чланак

ОВАКО ЈЕЛЕНА И ТАРА ЂОКОВИЋ бодре Нолета

0

Јелена Ђоковић је у септембру прошле године на свет донела мезимицу Таре и тако своју породицу обогатила за још једно женског члана

Јелена Ђоковић је у септембру прошле године на свет донела мезимицу Таре и тако своју породицу обогатила за још једно женског члана који је бескрајно усрећио поносног тату Новака Ђоковића, али и њиховог сина, Стефана који је постао велик брат.

 

We are watching and cheering and loving aaaaaaall the way ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌞🌞🌞🌞@djokernole #australianopen #family #love

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Међутим, иако познати родитељи нису желели да објављују Тарине фотографије, лепа мама направила је преседан и прекршила је “правило”, али за то има и посебан разлог.

Наиме, повод за ћеркину “премијеру” на њеном Инстаграм профилу био је Новаков важан меч на Аустралијан опену. Јелена је тако открила ко Нолету пружа највећу подршку док игра против Шпанца Алберта Рамос-Вињоласа, иако није физички са њим.

 

– Гледамо, навијамо и волимо те до краја – написала је Јелена уз фотографију ћеркице Таре која пажљиво са мајком прати татин меч.

Јелена је затим и на Твитеру окачила још једну фотку своје принцезе уз коментар: “Идемо, тата!”, а лепи коментри о женској екипи Ђокоића одмах су почели да се нижу.