ИСПОВЕСТ ШЕШЕЉА: Пушком сам јурио Гишку да га убијем

39

У интервју за „Српски телеграф”, лидер радикала Војислав Шешељ причао је о својим сукобима са најмоћнијим људима из српског подземља током осамдесетих и деведестих година 20. века.

„Са аутоматском пушком у најлон-кеси тражио сам по Београду Ђорђа Божовића Гишку да се обрачунам с њим“, открио је Војислав Шешељ потпуно непознат детаљ из своје бурне биографије.

За „Српски телеграф” први радикал је још причао како је Аркану од 5 милионамарака направио конфете и како су му Бели и Кнеле правили сачекушу да га убију.

Шта каже лидер радикала Војислав Шешељ – да ли је Гишка побегао од њега? Шта је Гишка радио када га је метак погодио?

Да ли су криминалци деведесетих били повезани са влашћу и опозицијом? Како је Гишка јавно блатио Шешеља? Да ли је то лидера радикала навело да га јури са пушком или је имао други разлог?

Да ли су борци на ратишту избегавали Гишку и зашто? На шта је Шешељ мислио када је рекао да је Арканових пет милиона марака претворио у конфете?

Одговоре на ова, али и многа друга питања, можете прочитати у Српском телеграфу за 3. јануар.

 • milovan

  Покојни Гишка није никада ни од ког бежао, изузев полиције. Одказао
  послушност УДБ-и , постао србски национални борац, као такав је и погинуо. Што се људства тиче, мало се ко могао мерити са њим. Многи ти наши кримоси су знали да буду мека срца, на пример Љуба Магаш
  (Земунац) је саветовао и једног нашег врло познатог студента, да процени богату бабу у Франкфурту по шеширу, а не по „жуто“. Жуто (злато) може бити и дивљак. Што је најваж није да никад ни једну не
  попали (покраде).

 • Бранислав

  „Војвода“ Шрек, Србе можеш да лажеш и заводиш за Голеш планину, али Бога не.

  ЂОРЂА БОЖОВИЋА – ГИШКУ је Бог прославио, који положи живот свој за браћу преко Дрине, о томе сведочи његово нетрулежно тело!

  А о чему сведочи твоја надувана телесина? Сведочи да си србство положио да би угодио својој мешини и хедонизму, како ти, тако и твој ученик издајник.

  Срам те било да те срам буде! Гадиш нам се, ријалити и карикатурални „војводо“ Ш Р Е К, слугењаро новог светског поретка!!! Бљак

 • Aljeka

  Мој учитељ, јунак скоро као и ја!