ОТКРИВЕНО: Ђилас преузео „Убице мог оца“ од Јавног сервиса, ево какав је даљи план

2

РТС и редитељ серије су имали сукоб који је он лукаво искористио

Мегапоуларну серију “Убице мога оца” више неће емитовати РТС, већ “одлази” на нови кабловски канал ТОП, а иза читаве ове приче стоји Драган Ђилас, који је искористио сукоб између главног и одговорног уредника РТС-а Драгана Бујошевића и редитеља и сценаристе “Убица” Предрага Гаге Антонијевића, који је избио због проблема око продаје серије.

Добро упућени извор открива да је Ђилас одмах проценио ситуацију и брже-боље је одлучио да понуди суму која се не одбија, будући да ускоро креће у изборну кампању за градоначелника Београда.

– Будући да је серија досегла гледаност од невероватних 2,4 милиона гледалаца, Ђилас је одмах схватио да би његови рекламни спотови који би били пуштани у току једне епизоде допрли до великог дела изборног тела – каже извор и додаје да није случајно што ће се серија приказивати на новом “ТОП” каналу.

– Одлука да се серија приказује баш на новом ТОП каналу који је у окриљу Јунајтид Медије, којој између осталих припада и Н1 канал, логична је јер Ђилас у кампању креће 15. децембра, а приказивање серије почиње 18. децембра. Будући да читав Београд плаћа претплату за кабловску телевизију, њему се све поклопило – закључује извор.

Глумац Тихомир Арсић који је одлучио да се после 17 година врати глуми баш у серији “Убице мога оца” каже да не може да верује да је РТС допустио да се већ формиран бренд преда у руке Драгану Ђиласу и људима око њега.

– Извесно знам да је РТС уложио много новца у “Убице мога оца”, односно паре грађана Србије. Није ми јасно како су могли да пусте низ воду већ формиран бренд који сигурно доноси новац и предају га Драгану Ђиласу за његове пропаганде сврхе. У питању је врхунска неозбиљност! Ја не кривим ни Ђиласа ни неког трећег ако ову серију употреби у својој кампањи, многи су се служили и прљавијим стварима, само ми је жао што ћу и ја посредно учествовати у томе, а да тога нисам био ни свестан – каже Арсић, и додаје да посланици у Скупштини Србије морају да расправљају на ову тему.

– Ја бих на месту наших посланика поставио посланичко питање: Како је могуће да се паре грађана уложене у овај пројекат занемаре и да серија заврши на кабловској телевизији? Највише ми је жао оних људи са села који су са уживањем пратили серију. што ће сада бити ускраћени. Серија сада слободно може да се зове “Самоубица мога оца”, а сигуран сам да Ђиласу ни ова хит серија неће помоћи на изборима – закључио је Арсић.

 

  • konstantin

    Znaci Bujosevic preuzima lopovsku kombinaciju pok. Tijanica. Sve lopov do lopova. Djilasu je mesto u zatvoru.

  • ЏЕРОНИМО

    U knjizi „Ko je ko u Srbiji 1987-2000“ nalaze se imena i kratke biografije više od hiljadu pripadnika partijske, vojne, ekonomske, pravosudne, kulturne, intelektualne, verske i druge elite. Oni su u vreme vladavine S.Miloševića bili na istaknutim pozicijama i samim tim bili deo njegovog suludog i štetočinskog upravljačkog sistema .
    Između ostalih, tu su i bivši premijer SRJ Milan Panić, nekadašnji guverner Narodne banke Jugoslavije Dragoslav Avramović, akademik Tibor Varadi, biznismeni Miroslav Mišković, Milan Beko, Bogoljub Karić, Slobodan Radulović, vladika Irinej Bulović, mitropolit Amfilohije, Brana Crnčević, Milovan Ilić Minimaks, Dobrica Erić, KAO I GLUMAC TIHOMIR ARSIĆ, Aleksandar Berček i Velimir Bata Živojinović. U knjizi su i Biljana Plavšić, ali i Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ražnatović.

    Moj komentar: šta drugo očekivati od ove gnjide Arsića nego da napada Đilasa?!