Прочитај ми чланак

НЕМИЛОСРДНО – АУТО ДАНСКЕ МИНИСТАРКЕ ПРЕГАЗИО МИГРАНТКИЊУ: Цео свет гледао снимак!

0

Како се наводи, министарка је допутовала у центар за депортацију и том приликом се обратила само једној породици.

Aутомобил министарке за миграције Ингер Стојберг прегазио је жену, мигранткињу која се бацила на њега, док је министарка била унутра! Иако су сви у колима видели да се мигранткиња бацила на шофершајбну, возач је наставио да вози, па је прешао преко ње! Истог момента су почели нереди, а данска полиција је зато евакуисала министарку!

Снимак целог инцидента објављен је на интернету, а убрзо су стигле осуде јавности из целог света.

Како се наводи, министарка је допутовала у Центар за депортацију и том приликом се обратила само једној породици, што се није свидело осталим станарима кампа, јер су се сви спремали за њену посету.

Они су се окупили око њеног аутомобила и сметали су јој да оде, због чега је обезбеђење морало да је евакуише.

Тада се десило и спорно гажење.

Видео-снимак погледајте горе.

БОНУС ВИДЕО

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју” био је Миленко Васојевић криминални инспектор за крађе, сексуалне деликте, сузбијање наркоманије …. У емисији се говорило о српском поџемљу, српским навијачима и ко контролише српску мафију.

У емисији гост је причао и о спрези подземља са јавним личностима и управама спортских друштава и клубова (00:48:00), о полицијским синдикатима и раду полиције (00:50:00), о женама полицајцима (00:56:00); и о томе да ли је савез нарко дилера са корумпираним полицајцем најјача мафија у Србији (00:58:00),. Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.