Прочитај ми чланак

ЕНГЛЕСКОГ НОВИНАРА РАСПАМЕТИЛЕ ДЕЛИЈЕ „Гледао сам фудбал на четири континента, али

0

Атмосфера коју су на утакмици Црвена звезда - Арсенал направили навијачи београдских црвено-белих дуго ће се памтити, а нарочито снажне утиске из Београда је понео један енглески новинар.

Извештач „Дејли мејла“ Лејт Јусиф, иначе велики присталица „тобџија“ и човек који је и пре утакмице остао затечен у Београду, приликом дирљиве посете Новом гробљу, није скривао одушевљење ни током меча на стадиону „Рајко Митић“.

„Гледао сам фудбал на четири континента, укључујући и места попут ‘Астека’ стадиона, али атмосфера која је управо сада створена на Маракани од стране навијача Црвене звезде је боља од било које коју сам искусио. Фудбал, то би требало да је управо ово“, поручио је Јусиф из ложе нашег највећег стадиона.

Он је на друштвеним мрежама током меча у више наврата констатовао да је потпуно запањен константним и бучним бодрењем од стране домаће публике, истичући „да не може ни да замисли како ли је све изгледало док су трибине примале 100.000 људи“, али и да је „бука толика, да једва чујете себе док говорите“.

„Нема ни једног јединог домаћег навијача који не пева. Фантастично. Апсолутно фантастично“, један је од коментара енглеског новинара са стадиона „Рајко Митић“.