Прочитај ми чланак

ЗАШТО И КО ЖЕЛИ ДА ДВЕРИ И ДСС иду одвојено на изборе

0

rejting-dveri-dss-patriotski-blok-raste-2

У српској јавности су се у последње време појавиле предизборне анкете у којима су рејтинзи СП Двери и ДСС представљени појединачно иако су обе странке већ пре више од годину дана најавиле да ће на изборима наступати заједно. Поводом тога Српски покрет Двери је издао саопштење које преносимо у целости:

Зашто истраживачи јавног мњења не истражују рејтинг заједничког патриотског блока Двери и ДСС-а? Коме одговара да нас појединачно виде на изборима и зашто се власт толико плаши Патриотског блока ДВЕРИ-ДСС?

Зашто и ко жели да Двери и ДСС иду одвојено на изборе?

Одговор је врло једноставан.

Они, који Србију гурају у НАТО и ЕУ. Они, који се одричу најпаметнијих умова, Телекома, Косова и Метохије, Војводине, ораница и свих осталих националних интереса.

Двери и ДСС заједно имају 8% гласова и представљамо трећу снагу у Србији и прву опозициону снагу.

Као прво, све се ради, како се то не би видело и како би се јавност обманула да смо појединачно испод цензуса.

И као друго, тиме жели да се остави простор за неке лажне појединце и представнике патриотских вредности, како би нашли у тако разједињеном савезу своје личне интересе.

Међутим, врло озбиљан проблем јесте тај што се у медијима са националном фреквенцијама веома ретко чује да су ДВЕРИ и ДСС заједно.

Наравно, власт се плаши такве информације, јер када би народ знао да су ДВЕРИ и ДСС заједно, Патриотски блок не би имао 8% гласова, већ можда и 16%.

Ми желимо да обавестимо читаву јавност да Двери и ДСС имају веома чврсту и јасну сарадњу.

Доказ за то је врло скоро потписивање коалиционог споразума, како у републици, тако и у покрајини. И на локалима се све више потписују споразуми о заједничкој сарадњи. Негде су чак и јавне личности подржале Патриотски блок ДВЕРИ- ДСС, што до сада није био случај у политици на локалном нивоу. Календар заједничких трибина, такође показује озбиљност сарадње ДВЕРИ и ДСС-а.

Одлазак заједничке делегације Двери и ДСС-а, прво на Крим, а затим у Русију, још више је учврстио наш савез и Патриотски блок позиционирао веома високо у политичком свету и то више нико не може да заустави.

Дакле, нећете успети да нас разједините, и ми долазимо, и бићемо велико изненађење на предстојећим покрајинским, локалним и могућим ванредним републичким изборима.”

Извор: Двери, Србин.инфо