Прочитај ми чланак

ВИДЕО ЖАНДАРМЕРИЈЕ ЗАПАЛИО ИНТЕРНЕТ: Српски специјалци спремају за рат са Шиптарима! (видео)

0

zandamerija obuka

Специјални тренинг српске Жандармерије у ком увежбавају одбрану од терориста оставиће вас без даха, ево и зашто.

Безбедносне снаге Србије повећале су борбену готовост у касарнама и полицијским зградама и пунктовима који би могли да буду на удару албанских терориста, а српска Жандармерија биће први бастион одбране Срба од екстремиста ОВК са Косова!

На званичном Јутјуб каналу Жандармерије, постављен је видео који је део тренинга Жандармерије, а у којем се види спремност ове српске елитне јединице за одбрану полицијских станица и база од терориста.

Подсетимо још увек није престала опасност да више од 50 ветерана ОВК са Косова и Метохије у наредних двадесетак дана пређу у Прешево и одатле да делују у централној Србији!

Након терористичких напада у Македонији када је убијено 8 полицајаца, које су извели албански терористи, према информацијама српских служби безбедности најризичнији део Србије је Копнена зона безбедности. Због свега тога МУП Србије је одмах након првог испаљеног метка у Куманову распоредио додатне борбене снаге на југу Србије.

Жандармерија од тада држи под контролом овај део земље, са константним прстом на обарачу!

– Стање у Копненој зони безбедности на подручју ка Македонији је стабилно. Појачано је присуство припадника Жандармерије, Управе граничне полиције, специјалне јединице и полиције опште надлежности, као и Војске Србије – рекао је командант Жандармерије Горан Драговић.

Извор: telegraf.rs