Прочитај ми чланак

РАДИКАЛИ ЕКСКЛУЗИВНО ЗА СРБИН.ИНФО: Шешељ данас испред Палате правде у 13 часова!

0

miljan damjanovic

Вучић се изгледа повео провереним решењем свог политичког идола Зорана Ђинђића – „Водите га и не враћајте га више“, и успешно издејствовао последњу одлуку Хашког трибунала.

Данас се наставља суђење заменику председника Српске радикалне странке, Немањи Шаровићу, због паљења заставе САД, ЕУ, НАТО и тзв. државе Косово а сведок у поступку је проф. др Војислав Шешељ. Свакодневно смо сведоци страшне медијске хајке против лидера радикала као и најаве премијера да га неће, како је рекао, хапсити на препад. Како Српска радикална странка види целу ову ситуацију и који су даљи кораци?

Председник Српске радикалне странке, проф. др Војислав Шешељ, сведочиће данас у поступку који се води против заменика председника СРС, Немање Шаровића. Кривични поступак против Немање Шаровића води се због паљења америчке, ЕУ, НАТО и „косовске“ заставе пред Председништвом Србије 2012. године.

Председник Српске радикалне странке појавиће се испред Палате правде у 13 часова и користим ову прилику да позовем све искрене патриоте да данас дођу и дају подршку лидеру радикала као и његовом заменику против којег се води политички процес.

Режимски медији нас унакрсно малтретирају информацијама које спинује Александар Вучић уз брижне савете Тонија Блера. Војислав Шешељ се добровољно неће предати и након тог става, који он није ни мењао, и који је познат јавности од почетка, кренула је лавина напамет научених изјава разних министара, министарчића, тзв. независних аналитичара и забринутих грађана.

Првог дана смо били сведоци Вулинових контрадикторних изјава, министра полиције Стефановића који је причао о Пајтићу и небулозним стварима, а вешто избегавао питања о актуелној теми (осим папагајског понављања да је Шешељ политичка прошлост), Вучићевих аналитичара који су се мењали као на траци кренувши од Дејана Јовановића, Анђелковића, Станковића и многих других који су говорили о неистинитом рејтингу политичких странака, министра Љајића и многих других…

Вучић нам сервира информацију да је љут, па да неће да хапси на препад… Све је ово велики циркус представника режима у Београду који у сарадњи с Хашким трибуналом жели да реши свој политички проблем – нагли пораст рејтинга Српске радикалне странке који је тренутно на преко 20%. Вучић се изгледа повео провереним решењем свог политичког идола Зорана Ђинђића – „Водите га и не враћајте га више“, и успешно издејствовао последњу одлуку Хашког трибунала, истакао је за Србин инфо члан Централне отаџбинске управе Миљан Дамјановић.

(Србин.инфо, Теша Тешановић)