Прочитај ми чланак

ЗВЕЗДА И ПАРТИЗАН ипак одували нејаког Вучића

0

vucic
Оно што бесмислено кокодачу дуго времена уназад премијер Србије Александар Вучић и први полицајац Србије Небојша Стефановић ипак се показало у правом светлу – то су биле речи политичара жељних власти које не вреде ни боба по којем је уринирано – ипак нија држава јача од свих, и ипак не можемо све да приведемо правди и обезбедимо правду обичним грађанима Србије, што је јавно, на економском форуму на Копаонику, признао наш богочовек, председник Владе Србије, изјавом:

„Приватизације је једино решење за спортске клубове, попут Партизана и Црвене звезде, али држава нема снагу да то сада спроведе”.

Премијер Србије Александар Вучић је на Копаонику изјавио да се истражује колико новца је украдено у клубовима Црвена звезда и Партизан и да ће радна група ускоро објавити резултате до којих је дошла по том питању. На питање новинара колико новца је украдено у Звезди и Партизану, он је рекао да је радна група истражује тај случај и да је дошла до резултата.

– Можете да их очекујете ускоро, али приватизација је за то право решење“, рекао је Вучић упитан да прокоментарише наводе објављене у емисији „Репортер“ на Б92 о наводним махинацијама у пословању та два клуба.

Он је нагласио и да су сви политичари из СНС изашли из управа клубова и да од функционера СНС нико није нигде, негирајући да је Славиша Кокеза, потпредседник ФК Црвена звезда, високи функционер те странке.

– То може да се реши само приватизацијом, а да ли држава има снаге да то спроведе – ја се плашим. Хиљаду пута сам због тога што сам тражио приватизацију клубова чуо „Вучићу, педеру“ зато што сам најавио приватизацију. Надам се да ћу успети да убедим људе из Звезде и Партизана да је приватизација решење за клубове, а сада за то нисам способан – рекао је Вучић.

Он је оспорио и аргумент изнет у емисији да клубови илегално послују пошто су им рачуни у блокади, а они и даље обрћу новац. – Кад је реч о блокади, не можемо да укидамо клубове зато што су у блокади. Хоћете да укинемо ДС зато што је у блокади, како се тога нисте сетили у емисији – рекао је Вучић, преноси портал мондо.рс.

(Vestionline, mondo.rs)