Прочитај ми чланак

УЧЕНИЦИ ЗА ДЕЦУ: ЈЕДАН СЛАТКИШ, ЈЕДНО ДЕТЕ

0

slatkisi1

Савет ученика Техничког школског центра из Зворника реализовао је акцију под називом „Један слаткиш, једно дете“, у оквиру које су обезбиједили новогодишње пакетиће за 20 деце, која се налазе на Оделењу педијатрије у Општој болници Зворник.

Ово је традиционална акција Савета ученика која је одржана трећи пут.

У оквиру овогодишње акције прикупљени су слаткиши тако што су ученици у продајним објектима „Интерекс“, „Бинго“, „Дрина маркет“ и „Вис“ поставили кутије са називом акције и позивом грађанима да дарују слаткише.

Прикупљени слаткиши и друге радости за децу упаковане су у 20 пакетића и уручени деци која се лече на Оделењу педијатрије, саопштено је данас из савета ученика ове средњошколске установе.

ДОДИК ОРГАНИЗУЈЕ ВИШЕ ПРИЈЕМА ПОВОДОМ ДАНА И КРСНЕ СЛАВЕ СРПСКЕ

Председник Републике Српске Милорад Додик организоваће сутра у Бањалуци више пријема поводом обиљежавања 9. јануара – Дана и крсне славе Републике Српске – Светог архиђакона Стефана.

Пријем ће у 10.30 часова бити организован за делегације Народне скупштине и Вијећа народа Републике Српске, те делегације Владе Српске и представника Републике Српске у заједничким органима БиХ, најављено је из кабинета председника Српске.

У 11.00 часова Додик ће организовати пријем за представнике верских заједница у Републици Српској, а у 12.15 часова за борачке организација Републике Српске.

Пријем за делегацију пензионисаних генерала Републике Српске предвиђен је у 13.00 часова, а за привреднике у 13.45 часова.

(СРНА)