Прочитај ми чланак

Језив покушај убиства српског рукометаша: Пререзали му врат на бензинској пумпи

0

Хорор сцене.

Велика трагедија избегнута је у Републици Српској, једна женска особа покушала је да убије рукометаша Дрине из Зворника Николу Томића.

Све је потврдио клуб, чије саопштење преносимо у целости.

„Поводом немилог догађаја који је потресао наш клуб, одлучили смо да се обратимо јавности. Нажалост, овога пута се не обраћамо поводом спортских успеха или дешавања. – Дана 16.4. 2023. године, око три часа иза поноћи, полицијски службеници Полицијске станице Зворник лишили су слободе лице И.Л. због покушаја убиства. Хладним оружјем нападнут је наш рукометаш Никола Томић који је том приликом задобио повреде у пределу врата у виду озбиљне посекотине. На нашу срећу, ако се то срећом може назвати, Никола је након хладнокрвног напада убрзо збринут у ЈЗУ Болница Зворник.

Искрено се надамо да ће надлежне институције најстрожије казнити овакав вид насилничког понашања. Био је ово напад на једног младог и перспективног спортисту, жељног игре и доказивања, а на његовом месту могао је бити било код од нас. Најискреније се надамо да се овакво нешто више никада неће поновити. Нашем Николи желимо брз опоравак и да се што пре видимо на паркету – стоји у саопштењу.

О томе је известио и локални лист „Фактор“

„Полиција у Зворнику 16. априла 2023. године око три сата иза поноћи лишила је слободе И. Л. из Зворника због постојања основа сумње да је починила кривично дело покушај убиства. Из полиције је наведено да је пријављен напад хладним оружјем на Томића испред бензинске пумпе у овом граду. Млади рукометаш је упућено на указивање лекарске помоћи у зворничку болницу, где су му констатоване лаке телесне повреде“.