Прочитај ми чланак

СНП „Наши”: Бела књига црних организација биће српски Викиликс

0

Ускоро у јавност излази „Бела књига црних организација“ коју је спремио правни тим СНП „Наши“. Бела књига ће бити српски Викиликс на који нико неће остати равнодушан, изјавио је у интервјуу Иван Ивановић, председник СНП „Наши“

Одакле идеја да објавите „црне листе“?

Списак медија и невладиних организација који је објавио СНП „Наши“ је ударац у сам центар пројекта ЦИА који је прављен у Србији преко 20 година, и чији је циљ да се кроз плаћеничке антисрпске медије, организације, и политичке странке непрекидно ради на дестабилизацији Србије као кључног фактора на Балкану, до њеног коначног територијалног распарчавања и уништења. Објављивањем црних спискова НВО и медија, јасно смо скренули пажњу јавности о коме се ради, чиме се баве о шта им је циљ.

Чиме се баве те НВО у јавности?

Измишљене су различите врсте невладиних организација од оних које се баве евро интеграцијама, које су нам све ове године представљале да уколико се Србија не нађе у ЕУ престаће да постоји, разних мировних иницијатива које су за све злочине на простору бивше СФРЈ кривиле Србе, затим оне које отворено подржавају НАТО пакт који нас је бомбардовао осиромашеним уранијумом, до оних „хуманитарних„ које се крију иза хуманитарности и баве наметањем накарадних културних модела како би се прозивела што већа декаденција у друштву.

Колики је њихов утицај у друштву?

Паукова мрежа НВО и политичких странака финансираних од ЦИА и њених фондова је замка у коју су увучене све државне институције и велике фирме, и тако на један легитиман начин кроз институције и предузећа уништаване су главне државне институције и њена економија. Србијом управљају политичари и „бизнисмени„ који су под директном контролом амбасадора и других центара моћи, и самим тим као плаћеници различитих агентура они не раде за интерес свог народа и државе, већ за интерес људи који су их довели на ту функцију и који их плаћају, када то кажем најпре мислим на ЦИА која хара Србијом и њене испоставе које се крију под различитим именима.

Да ли је у овој мрежи и садашња Влада?

Уколико новоформирана Влада жели да раскине континуитет марионетске владавине прошле власти, мораће да се обрачуна са свима који су примали новац од страних агентура да раде против сопствене државе, и разбије мрежу коју су формирале обавештајне службе у српским институцијама и фирмама.

Уколико не дође до тога, сасвим сигурно могу да тврдим да су и они сами укључени у ту мрежу, да су део ње, и да имају исти задатак као и претходна Влада.

Који су ваши следећи кораци?

Ускоро у јавност излази „Бела књига црних организација“ коју је спремио правни тим СНП „Наши“, и у којој ћемо објавити читав систем функционисања антисрпских НВО, медија, организација, које количине новце су добијали и од кога. Бела књига ће бити српски Викиликс на који нико неће остати равнодушан.

 

(Српски националисти)