Узнемирујуће: Италијан Лука стоји крај сестре која је умрла од корона вируса

0

Италијан Лука Ф. тврди да је његова сестра преминула још у суботу и како је уредно обавестио надлежне, али се ни после више од 24 сата нико није појавио

Друштвеним мрежама се муњевитом брзином дели видео на ком Лука Ф., држављанин Италије, моли да му неко помогне јер је заробљен у стану са сестром, која је пре 24 сата преминула од корона вируса.

Лука је на Фејсбуку снимао уживо како стоји крај кревета у ком лежи његова мртва сестра. Лука тврди да је преминула од корона вируса и да има само 47 година.

– Живимо близу Напуља, затворени смо у кући, Тереза је преминула јуче – рекао је Лука у снимку који се од недеље муњевитом брзином дели друштвеним мрежама.

Младић каже да не сме да напусти кућу јер страхује да се заразио смртоносним вирусом док јој је давао вештачко дисање како би је оживео. Каже да се обратио властима, али да још нико до њих није дошао.

– Чекам некога да се појави од синоћ. Никог нема. Сестра је ту у кревету, мртва. Не знам шта да радим – прича Лука директно у камеру.

Лука се данас огласио у новом снимку где је рекао да су мртвозорници дошли и да је потврђено да је његова сестра Тереза преминула од корона вируса, те да су и њему урађени тестови и да сада чека резултате.

Власти су потврдиле да су преузеле тело покојнице и да је истина да је преминула од корона вируса, додатно наводе да је у питању жена која је и раније имала здравствених проблема.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!