Прочитај ми чланак

У Индији победили корону без вакцине: Комбинују ова два лека

0

Gateway Pundit је раније известио да се број случајева КОВИД-а у Индији смањује захваљујући новим правилима која промовишу Ивермектин и Хидроксихлорокин у великој популацији. 33 округа у Утар Прадешу у Индији сада су се ослободили КОВИД-19, саопштено је у петак. Стопа опоравка порасла је до 98,7%, што доказује ефикасност ИВЕРМЕКТИН-а у оквиру „Модела контроле вируса у Утар Прадешу“.

Ова држава има процењену популацију од 241 милион људи 2021. године и има највећу популацију у Индији. Ово је скоро две трећине становништва Сједињених Држава 2021. године, а сада је то држава без вируса KОВИД-19.

Дакле, шта би Сједињене Државе или Србија могле да раде погрешно? Питајмо др Фаучија или Др Кона

Hindustan Times је известио о овом великом развоју догађаја:

Свеукупно, држава има укупно 199 активних случајева, док се стопа позитивности спустила на мање од 0,01 посто. Стопа опоравка се у међувремену поправила на 98,7 одсто. Према државном здравственом билтену, Утар Прадеш је у последња 24 сата пријавио само 11 нових случајева Цовид-19 и нула смртних случајева.

India Today је такође 31. августа известила:

Број активних случајева у Утар Прадешу смањен је на 269, док је постотак активних случајева у односу на укупно потврђене случајеве 0 посто.

Број активних случајева, који је у априлу износио 310,783, смањио се за преко 99 %.

Нови случајеви Kовид-19 у држави остали су испод 100, 50 дана узастопно.

Од 187,638 узорака тестираних у последња 24 сата, 21 је био позитиван. У истом периоду, још 17 пацијената се опоравило од инфекције, што је до сада опоравило више од 1.686.182 људи.

Утар Прадеш је водећа држава у Индији која користи Ивермектин у раној фази и превентивно у свим породичним контактима. Ова држава је једна од пет са најнижим стопама случајева KОВИД-а у свим државама у Индији упркос томе што има ниску стопу вакцинације од само 5,8% потпуно вакцинисаних.

Ево мало података о употреби Ивермектина у УП-у, објавио их је Indian Express:

„Утар Прадеш је била прва држава у земљи која је увела профилактичку и терапијску употребу Ивермектина великих размера. У мају-јуну 2020. године, тим у Агри, предвођен др. Anshul Pareek, експериментално је давао Ивермектин свим члановима РРТ тима у округу. Уочено је да нико од њих није развио Kовид-19 упркос томе што је био у свакодневном контакту са пацијентима који су били позитивни на вирус”, рекао је службеник за надзор Утар Прадеша Vikssendu Agrawal.

Он је додао да је на основу налаза из Агре, државна влада одобрила употребу Ивермектина као профилактичко средство за све контакте пацијената са kовид-ом, а касније је дозволила давање терапијских доза за лечење таквих пацијената.

Тврдећи да је правовремено увођење Ивермектина од првог таласа помогло држави да одржи релативно ниску стопу позитивности упркос великој густини насељености, рекао је: „Упркос томе што смо држава са највећом базом становништва и великом густином насељености, одржали смо релативно ниску стопу позитивности и мали број случајева на милион становника”.

Рекао је да се осим агресивног праћења контаката и надзора, ниже стопе позитивности и смртности могу приписати великој употреби Ивермектина у држави, додајући да је лек недавно уведен у Национални протокол за лечење и управљање ковидом. “Када други талас попусти, спровели бисмо сопствену студију, јер се појавило мноштво доказа који потврђују нашу благовремену употребу Ивермектина из првог таласа”, рекао је Викасенду за The Indian Express.

И Утар Прадеш и Делхи су забележили невероватан пад случајева KОВИД-19 јер рано и превентивно користе Ивермектин. Док је Керала, мала држава која се налази у јужној Индији и која је превише зависна од вакцина и мање зависна од Ивермектина, пријавила значајан пораст случајева KОВИД-19. Имајте на уму да Утар Прадеш има осам пута веће становништво од Керале.

Више информација о Кералиним случајевима KОВИД-19 на The Desert Review:

„Док је Керала у априлу укључила Ивермектин у смернице своје државе, ограничили су његову употребу само у класи Б – тешким случајевима или онима са придруженом болешћу, чинећи његову употребу много мањом јер нису дозвољени благи случајеви. То је значило да је резервисан као касни третман ако се уопште користи.

Коначно, Керала је потпуно напустила употребу Ивермектина 5. августа 2021.

Juan Chamie, аналитичар података из Кембриџа који је пружио графички увид и објавио чланак о KОВИД-у, дао је свој одговор зашто су случајеви KОВИД-а у Керали измакли контроли.

„Моје главно објашњење је недостатак раног лечења. Кералин протокол KОВИД-а од априла 2021. укључивао је Ивермектин, али не као рани третман. Као резултат тога, квалификовала се само мала група, они у категорији Б групе са факторима високог ризика. Нови протокол од 5. августа је још гори. Уклонили су Ивермектин (потпуно)”.

Упркос распрострањеном покушају медија и СЗО да убеде свет да је Индија одустала од Ивермектина цитирајући ДГХС, ИЦМР и АИИМС, нису променили свој став, а Ивермектин остаје у Индијском националном протоколу”.

Наравно, СЗО, фармацеутске компаније, лажни медији и Фаучи нису задовољни овим великим развојем догађаја. Неw Yорк Тимес ће доживети слом због ове вести.