Прочитај ми чланак

Тајланд: Принцеза се изненада срушила по примању Фајзерове „појачавајуће“ вакцине

0

Тајландски краљ је најавио да ће поништити уговор с Фајзером због преваре, чиме би Тајланд постао прва држава на свијету која је поништила уговор с Фајзером, због чега ће Фајзер морати вратити милијарде држави

Недуго по примању Фајзерове „појачавајуће“ вакцине, тајландска принцеза (44) „изненада“ се срушила. Три седмице потом и даље је у коми. Тајландска краљевска породица обавијештена је да првобитна дијагноза да је у питању „бактеријска инфекција“ није била истинита. У питању је, дакле, од самог почетка било координисано заташкавање од стране фармацеутске индустрије преко својих људи из власти.

Тајландски краљ је најавио да ће поништити уговор с Фајзером због преваре, усљед чега ће Фајзер изгубити уговорену правну имуност.

Према ријечима епидемиолога Сухарита Бакдија, иначе Тајланђанина, тајландске власти су му рекле да ће се постарати да Тајланд постане прва држава на свијету која је поништила уговор с Фајзером/Бионтеком, због чега ће Фајзер морати вратити милијарде тајландској држави, која ће тим новцем исплатити обештећење људима који су остали без егзистенције.