Прочитај ми чланак

Светски економски форум: Све бебе морају бити узгајане у лабораторији од 2030.

0

Шири се тиранија. Глобалне елите на Светском економском форуму сада предузимају кораке да контролишу генетски материјал сваког детета које се роди на свету у будућим генерацијама.

Према WЕF-у, човечанство ће бити боље опремљено да се носи са изазовима будућности ако се нерођена деца подвргну уређивању гена како би се осигурало да су ослобођена болести и инвалидитета, укључујући психолошке особине које елита не одобрава.


WЕF поставља темеље да преузме сваки аспект наших живота.

Незадовољни уређивањем гена свих који су се пријавили за експерименталну мРНА вакцину, глобална елита сада прети да ће уредити гене наше деце – пре него што се она уопште роде.

Да би извршио овај злочин против човечности, WЕF је развио вештачке материце које ће моћи да развију фетус ван тела мајке.

С обзиром на дубоко сатанистичку природу агенде WЕF-а, било би прикладније да су научници експериментисали на оживљавању рогатог јарца.

Узгајање људских беба од нуле у лабораторији могло би бити могуће за само пет година захваљујући новом открићу.

Сада су истраживачи у Јапану које финансира WЕF на прагу могућности да створе људска јајашца и сперму у лабораторији од нуле, без потребе за људском сексуалном репродукцијом. Ова лабораторијски узгојена људска јајашца и сперма ће се затим развити у вештачкој материци.

Професор Кацухико Хајаши, јапански научник са Универзитета Кјушу који је већ открио процес код мишева, верује да су они само пет година удаљени од реплицирања резултата на људима и омогућавања елити да спроведе своје дугогодишње снове да се играју Бога са човеком.

Али постоје етички проблеми, јер то значи да би жене било ког узраста, укључујући девојке у пубертету, могле да рађају. Бебе такође могу бити дизајниране да имају одређене особине помоћу алата за уређивање гена, уступајући место идеји претпостављеног савршеног детета.

А с обзиром на то ко финансира овај пројекат, вреди се запитати: како глобална елита мисли да изгледа савршени генски уређен људски примерак будућности?

У случају да се још увек питате шта покреће агенду елита, десна рука Клауса Шваба, Јувал Ноа Харари, који је познат као „Пророк“ у публици у Давосу, унапредио је планове елите да се игра Бога.

У свом дубоко узнемирујућем манифесту, Хомо Деус: Кратка историја сутрашњице, Харари је дао снажне наговештаје о особинама које елита планира да генетски уреди у будућим генерацијама усаглашених, послушних људских бића изградњом „генетског каталога деце“.

Харари није могао да одоли да нас подсети да ће само неколико одабраних од садашњих милијарди становника Земље бити довољно срећни да преживе велику депопулацију.

Желе нас под тоталитарним системом контроле и желе да смо генетски неспособни за отпор. Да би то постигли, Харари и његови пријатељи васкрсавају еугенику, са модерним заокретом.

Харари је узбуђено изјављивао да је Бог мртав, а WЕФ преузима божанске моћи стварања и уништења, а мејнстрим медији су скоро потпуно игнорисали њихову злу агенду.

Док су медији обезбедили покриће за ове технокомунистичке психопате, елити је дозвољено да ради на искорењивању нашег суверенитета на националном и индивидуалном нивоу. Ово је кметство 2.0.

Признали су да им је намера да нас лише свега, да конзумирамо инсекте као храну, боравимо у затвореним просторима и да будемо десензибилисани уређајима виртуелне реалности и фармацеутским лековима. У овој будућности, глобална држава ће поседовати све. Чак ће поседовати и нас.

Реализација овог плана је већ у току.

Ово је голо отимање моћи од стране неизабраних елита. Одлучни су да стекну контролу над сваким аспектом вашег живота, укључујући генетику ваше нерођене деце. Ово је глобалистичка тоталитарна диктатура и ми морамо ширити глас о њиховим плановима да бисмо могли да их спречимо.

Клаус Шваб нам је рекао да је Кина КПК модел за будућност света. Да ли је ово свет који желите за своју децу и децу своје деце?

У овом часу није хипербола рећи да наше најосновније слободе, као и слобода будућих генерација, зависе од тога како ћемо одговорити на претњу овог глобалистичког преврата.

Ове мрачне елите деценијама тихо раде иза кулиса, али смо их последњих година изложили светлу. И полако али сигурно добијамо борбу. Све више људи се буди и види њихову агенду.