Прочитај ми чланак

Републиканци у Луизијани против глобалистичких организација

0

Републикански посланици у Луизијани управо су бацили чекић на глобалистички дневни ред Светског економског форума (WЕФ), Уједињених нација (УН) и Светске здравствене организације (СЗО).

Сенат Луизијане је управо усвојио закон који ће блокирати неизабране глобалистичке организације да врше власт у и над државом.

Предлог закона 133 Сената усвојен је једногласно у горњем дому.

Закон тврди да би то осигурало да глобалистичке организације „не би имале јурисдикцију или моћ у држави Луизијана“.

Аутори предложеног закона су републикански државни сенатори Валери Хоџис и Томас А. Пресли и државна представница Кети Едмонстон.

Предлог закона би даље забранио Луизијани и свим владиним субјектима у држави да спроводе или спроводе правила, прописе, таксе, пореске политике или „мандате(ове) било које врсте“ који су повезани са глобалистичким групама, извештава Блејз .

Према Хоџисовој, која представља Дистрикт 13, СБ133 „долази након вишегодишњих покушаја да се наш државни суверенитет обезбеди од мешања од стране СЗО, УН и WЕФ-а.

У изјави, Хоџис је открила да су улоге неизабраних агенција у пандемији и увођењу мРНА Цовид-а биле централне за покушај блокирања група.

„Гледали смо ужасну причу која се одвија пред нама док је време показало да су ‘препоруке’ и принудни прописи спољних организација као што је СЗО нашкодили стотинама хиљада Американаца који су узели вакцину за коју им је речено да је безбедна и ефикасна. “, рекла је Хоџис

Хоџис је приметила да Американци и даље својим животима плаћају цену за одлуке које у њихово име доносе стране глобалистичке организације.

У својој изјави, она даље објашњава зашто је било важно усвојити закон:

„Сада смо сведоци озбиљних, дуготрајних нежељених ефеката и безбројних смртних случајева јер су ‘стручњаци’ погрешили.

„Ове организације су приморале и снажно наоружане Американце да донесу медицинске одлуке без клиничких испитивања или дугорочних студија“, рекла је Хоџис.

Хоџис је такође истакла да је посебно критично деловати сада.

Како је приметила, републиканци тренутно контролишу законодавну власт и гувернерову вилу.

Иако је предлог закона прошао државни Сенат, још увек треба да га усвоји Дом Луизијане и да га потпише републикански гувернер Џеф Ландри.

Међутим, Ландри и Дом под контролом ГОП-а су дали знак подршке закону.

Ако га Државни дом усвоји и Ландри га на крају ратификује, закон ће ступити на снагу 1. августа 2024. године.

Државни сенатор Пресли је одговорио на вест на друштвеним мрежама.

„Напред у кућу! Захвалан сам мојим колегама из Сената што су препознали важност суверенитета у нашем доношењу одлука и усвојили овај закон без противљења“, рекао је он у објави на X-у.

„Државне законе треба да доносе изабрани званичници наше државе, а не међународне организације.