Прочитај ми чланак

Страшна несрећа у Хрватској: Аутобус слетео с пута, најмање 11 погинулих

0

У тешкој саобраћајној несрећи која се јутрос у 5.40 десила на ауто-путу А4 у смеру Загреба (између места Јарек Бисаски и Подворец), погинуло је најмање 11 људи, док их је више од 40 повређено.

Несрећа се догодила између места Јарек Бисашки и Подворец, преноси „Вечерњи лист“. Ангажовано је више екипа Хитне помоћи из Вараждинске жупаније и Загреба.

„Јутарњи лист“ пише да је на месту погинуло најмање 11 људи, и да су је повређено најмање 40 особа, и то углавном лакше. Ипак, додају, ове незваничне бројке можда нису коначне. Фотографије са лица места погледајте овде.

Како пише Вечерњи лист, ради се о аутобусу пољских регистрација. Засад нема службених информација о узроцима ове несреће као ни о околностима у којима је до ње дошло, али неслужбено се барата с тезом да је возач највероватније заспао за управљачем.

Полиција је на месту догађаја и спроводи увид, а на локацију су позване и екипе Хитне помоћи као и ватрогасци који помажу у извлачењу унесрећених.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!