СРПКИЊА КИДНАПОВАНА У ИТАЛИЈИ: Маскирани отмичари је увукли у црни комби…

0

Полицајци су у комбију у центру Торина пронашли 35-годишњакињу, коју су отмичари везали канапом, а уста јој запушили лепљивом траком, и тројицу Немаца, од којих су двојица добро познати органима гоњења

ТРОЈИЦА мушкараца киднаповала су у среду држављанку Србије (35) у центру Торина усред бела дана!

Српкиња је шетала центром града са својим партнером, када се крај њих зауставио црни комби и којег су изашли отмичари маскирани као полицајци и обоје покушали да их увуку у комби. Мушкарац је успео да се отргне нападачима, док су нашу држављанку успели да увуку у возило и дају се у бег.

Драма се одиграла на тргу Сан Карло у Торину, око 11 сати преподне. Поред Српкиње и мушкарца чији идентитет још није обелодањен, одједном се зауставио црни „фолксвагенов“ комби. Следећег тренутка, из њега су изашли маскирани отмичари са панцирима који су покушали обоје да их увуку унутра, али је мушкарац успео да се извуче и побегне. Српкиња, с друге стране, није била те среће.

Очевици кажу да је сцена била као из филма.

– Обоје су вриштали, она је дозивала помоћ. Урлала је да неко позове полицију – испричао је радник једне посластичнарнице испред које се одиграла немила сцена.

За неколико минута полицијски аутомобили су блокирали тај део града и започета је потрага за црним комбијем.

У међувремену, виновници су покушали да пронађу заклон у оближњој приватној гаражи, како би се на кратко притајили. Међутим, наишли су на чувара гараже који им је објаснио да је њихово возило исувише велико да би се ту паркирали и да ће паркинг морати да пронађу на другом месту. Док су разговарали са чуваром, полиција их је опколила.

ОТМИЧАРИ НЕМЦИ

Полицајци су у комбију пронашли 35-годишњакињу, коју су отмичари везали канапом, а уста јој запушили лепљивом траком, и тројицу Немаца, од којих су двојица добро познати органима гоњења.

Лисице на руке су стављене власнику једне грађевинске компаније у Немачкој (54), и двојица младића старости 24 и 26 година.

Према незваничним информацијама, мотив отмице је освета због финансијске преваре. Наиме, према писању италијанских медија, Српкиња је преварила власника грађевинске компаније за 50.000 евра, због чега је он желео да јој се освети.

Испоставило се да је грађевинац раније давао новац на камату, а да му је Српкиња, приликом враћања дуга увалила лажне евре. Уместо да се обрати полицији, Немац се одлучио на то да унајми приватне детективе, уђе Српкињи у траг и натера је да му врати новац, али му отмица није успела.

Портал „Ил цанавесе“ пренео је да је здравствено стање Српкиње добро, осим што је преживела велики шок и стрес. Код ње је пронађено 2.700 евра у кешу. Мушкарац који је у тренутку отмице био са њом, по свему судећи није повезан са овим случајем.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!