Прочитај ми чланак

Популарни Инфлуенсер открио да има рак, примио је најмање три дозе мРНА вакцина

0

Популарна звезда друштвених медија управо је открила свој „шок“ што му је дијагностикован рак након што је примио најмање три дозе Kовид мРНА.

32-годишњи Тајлер Блевинс, такође познат као Нинџа, један је од најпопуларнијих стримера видео игара свих времена.

Блевинс има десетине милиона пратилаца на више платформи друштвених медија где објављује стримове себе како игра видео игрице.

У среду је „бустерована“ звезда друштвених медија открила да му је дијагностикован рак коже.

„У реду, још увек сам у малом шоку, али желим да вас све обавештавам“, написао је Блевинс у посту на X за својих 6,6 милиона пратилаца.

„Пре неколико недеља отишао сам код дерматолога на годишњу проверу коже / младежа коју је Јесс проактивно заказала за мене“, наставио је.

„На дну мог стопала је био младеж који су хтели да уклоне само да би били опрезни.

„Вратио се као меланом, али су оптимисти да смо га ухватили у раним фазама.

„Близу њега ми се појавила још једна тамна тачка, па су данас извршили биопсију и уклонили веће подручје око меланома у нади да ће под микроскопом видети јасне немеланомске ивице и да ћемо знати да смо га уклонили“, написао је.

„Захвалан сам што имам наду да је ово рано откривено, али молим вас узмите ово као ПСА да бисте отишли на преглед коже.

Након његовог открића, корисници друштвених медија открили су да се популарни Фортните стример својевремено жалио на X да је претрпео нежељену реакцију на Ковид мРНА “бустер” вакцину.

У посту из 2022. рекао је да је имао болове у телу након што је добио комбинацију вакцине и вакцине против грипа.

У то време, ово је промовисала и препоручила Бела кућа председника демократа Џоа Бајдена.

Многи су приметили да је Блевинс само последњи који је патио од болести опасне по живот након што је примио вакцине.

„Ово је само почетак“, рекао је Стју Петерс, продуцент документарца „Изненада преминули“.

“Молитве за овог момка.”

Други на друштвеним мрежама поновили су уверење да је за то крива ињекција против Цовида.

Многи су истакли како је рак код младих здравих људи у порасту од увођења вакцина против Цовид-а 2021.

Како је известио Слеј њуз, лекари су алармирали због „епидемије“ брзо развијајућих карцинома који расту код здравих младих људи.

Лекари упозоравају да се врсте карцинома које сада виђају обично виде код старијих или људи који имају хроничне болести.

Они упозоравају да су видели огроман пораст броја људи млађих од 45 година, који се сматрају „да су у форми и изгледају здраво“, којима је дијагностикован рак.

У међувремену, нова алармантна студија открила је драматичан пораст младих људи вакцинисаних мРНА вакцинама који умиру од „турбо карцинома“, како је известио Слеј њуз.

Према новој студији, званични владини подаци показују шокантан пораст смртности од турбо карцинома код младих људи старости од 15 до 44 године од 2021.

У последње три године, лекари су пријављивали нагло растуће случајеве људи који су вакцинисани ињекцијама мРНК против Ковид-а који пате од високе инциденце ових карцинома који се брзо развијају.

Неки лекари извештавају да се карциноми развијају тако брзо да њихови пацијенти умиру у року од недељу дана од постављања дијагнозе.

Поред тога, званични подаци америчке владе такође су потврдили да су Ковид мРНА вакцине одговорне за нагли пораст случајева смртоносних карцинома.

У Сједињеним Државама, рак је други водећи узрок смрти.

Водећи узрок смрти су болести срца, које су такође драматично порасле откако су ињекције Ковида уведене за јавну употребу 2021.

Сада, нови подаци показују да је рак у порасту као резултат експерименталних ињекција Ковид мРНА.

Званични подаци владе САД сада потврђују да се ризик од развоја рака повећава за шокантних 143,233% након вакцинације против Ковид-а.