Прочитај ми чланак

ОЖИВЕЛИ СИ ЕН ЕН МРТВАЦИ: „Убијени“ побуњеници нису знали да их камере снимају

0

"Иако је у Алепу договорено примирје, руске и Асадове снаге су га прекршиле убивши 25 особа", ударне су вести Си Ен Ен-а и Би Би Си-а.

zivi-mrtvaci_f

Одмах је реаговао и осуо паљбу на Русију и Сирију нови генсек УН-а инсталиран из редова Билдерберг групе, Антонио Гутереш који је према изворима био учесник Билдерберг конференције 1994. и 2012. године. Такође је и почасни члан групе “Пријатељи Европе” чији је финансијер Џорџ Сорош.

Цивилна одбрана која је активна у побуњеничком делу града, саопштила је на Твитеру да је у ваздушним нападима на побуњенички део Алепа погинуло 25 особа. Не спомиње се да ли реч о цивилима или војницима. Сиријска и руска војска нису били доступни за коментар, а ни „жртве“ као што се може приметити на снимку.

Ударну вест први су објавили Си Ен Ен и Би Би Си, а пренели и сви остали водећи ционистички медији. Толико су се журили да брзо пренесу вест да нису ни приметили да им се статисти мичу.

На срећу видео је већ објављен и невероватном брзином пренесен широм света, па нек’ се сада чувени Си Ен Ен перу и правдају.

„Глумци“ очито нису приметили да је камера укључена, па су настале смешне сцене које су преплавиле интернет. Неки од статиста засигурно су били нервозни јер их је чекала нова ‘гажа’ у Мосулу. Цена по ‘смрти’, проверено 100 долара.