Прочитај ми чланак

Москва: Присталице златне милијарде у тежњи да смање популацију дошле до Украјине

0

Присталице идеје о златној милијарди у настојању да смање број становника на Земљи, коју никада нису скривали, стигле су до Украјине, изјавила је портпарол Министарства спољних послова Русије Марија Захарова на конференцији за медије.

„Борити се до последњег Украјинца – то је прави план оних који бране теорију о златној милијарди. Они чак свих ових година нису ни скривали да им је смањење популације на Земљи један од приоритетних задатака. То су постизали на различите начине, а сада су стигли и до овог региона“, истакла је Захарова.

„Погибија људи је један од задатака оних који штите интересе златне милијарде. Ови људи немају никакву вредност за златну милијарду“, додала је она.

Према њеним речима, присталице идеје о смањењу становништва „сматрају да раде сјајан посао: убијају људе, пуне џепове кроз производњу оружја и, наравно, те корупционашке шеме преко којих се ово оружје испоручује“.

Захарова је с тим у вези подсетила на речи немачког политиколога Волфа Меркела, који је рекао да ће кијевски режим пре остати без људи него без оружја.