Прочитај ми чланак

Мејлови доказују да је Бела кућа знала да ће вакцине против KОВИД-а убити милионе

0

Бела кућа и др Ентони Фаучи знали су да ће вакцине против Ковида убити милионе Американаца и активно су радили на прикривању информација, према имејловима добијеним у складу са Законом о слободи информација (ФОИА) од Центара за контролу и превенцију болести (ЦДЦ).

Бела кућа и др Ентони Фаучи знали су да ће вакцине против Ковида убити милионе Американаца и активно су радили на прикривању информација, према имејловима добијеним у складу са Законом о слободи информација (ФОИА) од Центара за контролу и превенцију болести (ЦДЦ).

Адвокат Едвард Берковић је 29. августа поднео захтев према Закону о слободи информација (ФОИА) Центрима за контролу и превенцију болести (ЦДЦ). Тражио је мејлове за и од др Rošel P. Valenski, Sherri A. Berger и Kevin Griffis (сво особље ЦДЦ-а) између 1. фебруара 2021. и 31. маја 2021. који укључују термин „миокардитис“.

У почетку је адвокат Берковић добио 472 странице, али је неко ко би могао да буде узбуњивач, тихо пустио још 46 осуђујућих страница господину Берковићу.

Питање нашег времена је, како се то могло догодити? Како се може дозволити да се догоде ови катастрофални злочини против човечности почињени овим ињекцијама? „То се не може догодити осим ако шеф не каже да мора или да може“, изјавила је др Наоми Волф у “Ратној соби” Стива Бенона.

Као бивши политички саветник, др Волф је из искуства рада око Беле куће рекла: „Не можете убијати Американце … свесно без одобрења председника, јер буквално сагоревате превише политичког капитала. Нико не жели да буде на удару убијања Американаца када тај злочин изађе на видело без имприматур (одобрења) председника”.

„Ако се открије да је неко нехотице убио Американце, бивају отпуштени и јавно осрамоћени. И све је стављено на њих. И то је њихов крај. А то није оно што смо видели. Тако да сам знала да у ланцу командовања, Бела кућа мора да буде укључена у ове одлуке, али ми једноставно нисмо имали доказ”.

„Сада имамо доказ“, најавила је др Волф.

Ејми Кели из Дејликлаута је известила да је преко 80% од 46 страница у потпуности редиговано и да су укључивали друге владине субјекте, као што су Бела кућа и Извршна канцеларија председника. „Од 46 страница, само две су објављене без икаквих редакција. Седам страница је делимично редиговано, а 37 страница је потпуно редиговано”.

Обично, редиговане странице имају црне траке које скривају задржани текст. Али пошто је 37 страница потпуно редиговано, чак ни не видите црне траке. Изгледа као празна страница – али то је учињено намерно.

Ејми Кели је написала: „Редакције су биле „у складу са 5 У.С.Ц. §552 Изузеци 5 и 6.’”

Забрињавајуће, изузеће 5 каже: „Председничка комуникацијска привилегија штити документе које тражи и прима председник или његови непосредни саветници Беле куће који имају широку и значајну одговорност за истрагу и формулисање савета који треба да се дају председнику”.

На једноставном језику, то значи да председник и његови блиски саветници у Белој кући имају „посебно правило“ које им омогућава да одређене документе чувају у приватном власништву.

„Разлог за све ове редакције је тај што је оно што је редиговано тражено или подељено председнику или његовим највишим саветницима“, додала је др Волф.

„Шта је сада у овим документима?“

У мају 2021., посебно око 24-25. маја, високи званичници из Беле куће, ЦДЦ-а, НИХ-а и других су „полудели“, рекла је др Волф. Што су били у паници? Миокардитис и ТТС [синдром тромботичке тромбоцитопеније]. Или, једноставније речено, стања која укључују оштећење срца, крвне угрушке и низак број тромбоцита (ризик од крварења).

Тако су „израдили медијски одговор“, известила је др Волф. „И одговор медија не говори истину”.

У наставку су сумирани мејлови из продукције ФОИА.

У првом сету е-порука налази се низ е-поште од 24. до 25. маја 2021. под насловом „Нацрт WH [Беле куће] скрипте и слајдови“. Ову е-пошту послала је Аббигаил Тумпеи, бивша кључна комуникаторка у ЦДЦ-у, Рошел Валенски, тадашњој директорици ЦДЦ-а, и неколико других високих здравствених званичника. У прилогу е-поште био је нацрт намењен конференцији за штампу, али цео садржај од 10 страница је затамњен и не може се видети.

Дана 25. маја 2021, Бењамин Вакана, високи званичник за комуникације Беле куће, послао је е-поруку под називом „КОВИД Tough QA“ неколико кључних здравствених личности, укључујући др Валенски, др Фаучија, генералног хирурга Вивека Муртија и неколико саветника Беле куће. Имејл је имао прилог под називом „Tough QA 5.24.21 23PM.docx.“

„У е-поруци се каже: „Здраво, у прилогу пронађите најновији QА. Нове теме укључују:’, а све теме су редиговане. Приложени документ, за који се чини да има 17 страница, потпуно је редигован“, известила је Ејми Кели.

„Последњи имејл је од Грејс Квак, саветнице Беле куће заменика координатора за реаговање на КОВИД-19, Извршна канцеларија председника, која пита извршну помоћницу др Валенски, Лин Гершман, где да пронађе „документе/брифинге“ о „…ажурирања о ТТС [синдром тромботичне тромбоцитопеније], миокардитис, итд.“ Госпођа Гершам је проследила овај „захтев од WH“ Шери Бергер“.

Др Волф је размишљала о ланцу догађаја који су се десили након ових мејлова.

„Вратите се на мај, јун, јул, август, целу 2021. Др Фаучи је лагао и лагао и лагао након овог кризног састанка, ових кризних комуникација, овог слајда који не можемо да видимо. А др Фаучи је рекао: „Безбедно и ефикасно. Безбедно и ефикасно.’ Др Рошел Валенски је рекла: „Безбедно и ефикасно. Безбедно и ефикасно.“ Објавили су [јавно саопштење у вези] миокардитиса и запамтите шта су рекли, „изузетно ретко“, „благо“, „повлачи се“, „изузетно ретко“, „благо“, „повлачи се“. Знали су да су лагали. И нису рекли ништа о проблему згрушавања, колико се сећам.”

„Дакле, у суштини“, објаснила је др Волф, „они су креирали од овог скупа кризних комуникација, у режији Беле куће са највишим саветницима Беле куће, Пројекат одговора на KОВИД-19, који је надгледала Бела кућа. Бела кућа [са] отприлике 15 ових људи који су водили овај сет лажи америчкој јавности, они су се састајали јер су се дешавале ужасне ствари.

„Израел им је у фебруару саопштио [нежељене догађаје] да је дошло до оштећења срца. У априлу им је поново донето да има оштећења срца и крвних угрушака. Сада је мај [2021], четири месеца након што су први пут сазнали за огромне количине миокардитиса и крвних угрушака. А у мају се окупљају по налогу Беле куће, како би створили медијски одговор који су вам представили, целе 2021., целе 2022. године, да би вас натерали да наставите да убризгавате ове KОВИД вакцине у своје тело и убризгавате их у тела ваших најмилијих. Знали су да лажу и знали су да повређују људе са крвним угрушцима, проблемима с тромбоцитима и оштећењем срца. И то је оно што су урадили. И то се догодило”.