Прочитај ми чланак

Макрон потврдио „теорије завере“: ПЦР тестовима су нам крали ДНК!?

0

Француски председник Емануел Макрон одбио је руски ковид тест уочи састанка са руским председником Владимиром Путином раније ове недеље. Да ли је на овај начин Макрон потврдио "теорије завере", по којима су ПЦР тестовима претходне две године неименовани центри моћи прикупљали ДНК људи широм света?

Тест је захтевао здравствени протокол који је био неприхватљив и није се уклапао са распоредом француског председника, рекао је француски извор за ББЦ.

Ове информације уследиле су после медијских написа да је Макрон одбио ПЦР тест због страха да ће Руси доћи до његовог ДНК. Француски дипломатски извори рекли су Ројтерсу да је Макрону речено да бира између прихватања руског ПЦР теста да би се приближио Путину или придржавања строгих правила физичког дистанцирања.

„Ми смо добро знали да то подразумева да нема руковања и да ће их раздвајати дугачак сто.

„Али нисмо могли да прихватимо да се дочепају председниковог ДНК“, рекао је неименовани извор агенцији Ројтерс.

Извор није прецизирао како руске обавештајне службе могу да искористе Макронов ДНК.

Од самог почетка корона агенде, „теоретичари завере“ говорили су да ПЦР тестови служе за прикупљање и складиштење ДНК (у циљу, рецимо стварања генетског оружја против одређених раса и етничких група). Један од оних који су говорили да се ПЦР тестовима узима и ДНК је и Срђан Ного.

„Решена мистерија ПРЦ тестова, на основу којег узимају ДНК људи, признали Французи. Кад се само сетим како су ме идиоти и „коњи“ нападали по Твитеру кад сам то први рекао још 5. децембра 2020″, истакао је Ного.