Прочитај ми чланак

ЛУДИЛО! 1.000 људи који се идентификују као пси окупило се у Немачкој

0

Отприлике 1.000 људи окупило се на немачкој железничкој станици у Берлину Potsdamer Plac, урлајући и лајући у међусобној интеракцији.

Вирални видео бизарног сусрета приказује стотине окупљених људи како завијају и лају. Многи од њих се могу видети како носе маске налик псима и седе усправно на коленима, као што се види на видео снимку који је поделио Њујорк пост.

Коментатори на друштвеним мрежама нису штедели речи.

„Како је лепо од менталних установа да с времена на време дозвољавају пацијентима да изађу напоље. Победа за права животиња у исто време“, написао је један појединац, док је други молио да „позову контролу над животињама“.

„Ово мора да је шала, зар не? Нема шансе да људи ово раде!“ један је написао док је други постављао значајнија питања.

„Ако се заиста идентификују као очњаци и комуницирају само лајањем и завијањем, како ступају у интеракцију са не-очњацима у професионалном простору или чак било где“, питали су.

„Можете ли да кажете „ментална болест“? То није Немачка које се сећам“, приметио је корисник X-а.

Видео долази јер забринутост и даље расте јер друштво прихвата абнормална понашања или менталне болести као „нормалне“, било да се ради о мушкарцима који тврде да су заправо жене или појединцима који се идентификују као „транс-врсте“.

2017. године Breitbart News је истакао продавца косплеј робе из Аргентине који је потрошио десетине хиљада долара да би постао „вилењак транс врста“.

„Желим да будем вилењак, анђео и измишљено биће, мој циљ је да изгледам нељудски, етерично, грациозно и деликатно“, рекао је Падрон за Дејли мејл тада.

„Имам свој идеал лепоте и желим да то постигнем без обзира на све… Желим да ми уши постану шиљасте попут вилењака, да ми вилица изгледа оштрије као дијамант, да ми подигну кожу лица и очи, да дају мојим очима мачји облик“, додао је он.

Недавно је један Јапанац постао виралан због свог реалистичног костима од 14.000 долара који носи у јавности, представљајући се као пас. Човек је познат само као “Тоцо” и рекао је да му је костим помогао да се испуни његов сан да “постане животиња”.

Један видео објављен на његовом YоuTubе каналу пре отприлике месец дана носи наслов: „Интервјуисан сам као особа која је постала пас!“

Други видео снимци такође приказују човека који живи животом као пас у свом костиму.

Раније ове године, Флорида је у суштини забранила деци да учествују на „крзненој конвенцији“ у Орланду, пошто Закон о заштити деце „налаже новчане казне установама које дозвољавају деци да присуствују сексуално експлицитним догађајима за одрасле, као што су дрег презентације“.

„У многим случајевима, “крзнени” су повезани са еротским понашањем, што је вероватно довело до ове одлуке организатора догађаја“, преноси Breitbart News. Треба напоменути да су „крзнени“ појединци они који се идентификују са антропоморфним животињама.