Прочитај ми чланак

Гејтс још увек покушава да убеди људе да узму „безбедне и ефикасне вакцине“

0

Бил Гејтс је и даље у бескрајној потрази да глобалној људској популацији убризга што више „вакцина“.

Пандемија Ковида је можда стара вест на Светском економском форуму, али то није спречило америчког милијардера да продаје вакцине на овогодишњем састанку у Давосу.

Он је својим колегама глобалистима рекао: „Имаћемо нове вакцине. Имаћемо вакцину против туберкулозе, вакцину против маларије, вакцину против ХИВ-а, па чак и нове вакцине против КОВИД-19“.

Такође је похвалио напоре владајуће класе која користи вештачку интелигенцију да помогне у стварању ових нових ињекција.

СХТФ извештава: Питање које ми одмах пада на памет је следеће: да ли ће нова „вакцина“ против ХИВ-а бити од помоћи онима који добију ВАИДС од других „вакцина“? Запамтите, Гејтс је развио „вакцину“ за заштиту од полиомијелитиса изазвану вакцином. Ако вам то не говори све што треба да знате о овом социопати и вакцинама, онда ништа неће.

Нажалост, упркос њиховој неефикасности, скоро 30 милиона доза Гејтсове вакцине против маларије биће послато Африканцима у наредних неколико месеци пошто је Камерун покренуо први светски програм вакцинације против маларије. Вакцина против маларије је само 13% ефикасна у превенцији маларије. Мреже и таблете против маларије су се показале бољим у сваком случају, а ипак се ове ињекције и даље користе на људским бићима.

Да не помињемо да је „вакцина“ против маларије толико ефикасна да су потребне четири дозе, при чему све четири треба да буду дате у року од две године од рођења. Пета доза ће се размотрити након годину дана у областима високог ризика и тада ћете можда добити 13% ефикасности.

Користећи профилактичку дозу, таблете за маларију саме по себи су 90% ефикасне у превенцији маларије, и то заиста превазилази „вакцину“ са великом разликом!

Прошле недеље, ЦНБЦ-ТВ18 је интервјуисао Била Гејтса на маргинама годишњег састанка Светског економског форума у ​​Давосу о његовој одлуци да 2024. потроши више него икада раније на здравствене „иновације“ за земље са ниским приходима.

„Глобална алијанса за вакцине помаже у куповини вакцина – то се заснива на великодушности богатих земаља и Гејтс фондације – и покушавамо да будемо сигурни да док се враћамо да допунимо тај фонд да можемо да прикупимо онолико колико смо чинили у прошлости“, рекао је Гејтс током интервјуа. „Здравље је најважнији посао који се одвија на свету, спашавајући буквално милионе живота. Индија напредује, пилотирамо много ових нових идеја тамо и онда их проширујемо на цео свет.

Он је такође похвалио напоре владајуће класе која користи вештачку интелигенцију да помогне у стварању нових ињекција које ће се користити на људима. „АИ ће бити од користи на два начина, јер ће убрзати проналазак нових алата, нових вакцина, нових лекова. Стопа иновација ће бити много бржа.”

Гејтс је додао: „Имаћемо нове вакцине. Имаћемо вакцину против туберкулозе, вакцину против маларије, вакцину против ХИВ-а, па чак и ствари као што су вакцине против цовид-а које су нам потребне да бисмо имали дуже трајање, већу покривеност и променићемо уместо да користимо иглу да користимо мали фластер. Дакле, пандемија је заиста нагласила да смо недовољно улагали у те иновације и знате да су наши партнери у Индији део начина на који ћемо направити ове револуционарне производе.