Прочитај ми чланак

ФРОНТАЛ ПОЗИВА: Не да не користите хрватске цесте, НЕ ИДИТЕ У ХРВАТСКУ!

0

Драматично поскупљење путарина у Хрватској, навело је и један од најутицајнијих хрватских портала да позове све европске туристе да бојкотују хрватске аутопутеве, те им понудио алтернативне руте доласка на море.

Фронтал се придружује позиву који упућује ни по чему пријатељски портал из сусједне државе (Индекс.хр такође јуче и прекјуче није објавио ни вијест о комеморацији на Јадовну), али свим туристима даје другачији савјет: Најбољи начин да не потрошите превише новца у Хрватској јесте тај да уопште не идете у њу! Уколико већ идете на море, идите у Грчку!

Да, то значи потпун бојкот хрватског приморја!

Не, нисмо добили новац од туристичке организације Грчке, ни било које њене институције. (Нећемо се бунити ако нас се након овога сјете, али за сад ствари су код нас бесплатне). Ово је само обична, искрена и људска реакција на рад срспких медија који су очигледно плаћени. Плаћени да на све начине објављују негативне вијести о могућностима љетовања у Грчкој, док се са друге стране као идеалне величају Хрватска, Црна Гора, а у последње вријеме и Албанија и турски дио Кипра!!!

Поменути позив на бојкот који је упутио Индекс, вођен логиком да се плаћањем прескупих путарина само пуне џепови лоповима који су од хрватских аутоцеста направили криминални бизнис, Б92 назвао је срамним!

Пало је подмазивање

На том и на многим другим сајтовима напрасно су нестале вијести о томе да се аутомобили са српским таблицама лупају у Хрватској, не говори се о фекалним одводима право у црногорско приморје, али се на сва звона пише о гужвама на грчким граничним прелазима.

Ни ријечи о томе да је Хрватска једна од најскупљих дестинација за оно што нуди, или било чему што би могло поколебати некога ко се двоуми да своје паре потроши у Хрватској.

Но ми окрећемо другу страну. Трудићемо се да сваки дан објавимо негативну вијест у вези са Хрватским туризмом. Молимо и читаоце да нам помогну у томе: Пошаљите нам своја негативна искуства са љетовања у Хрватској и Црној Гори, и ми ћемо их објавити, као и све вијести на ту тему, под хаштегом #БојкотујХрватску

Што се тиче Црне Горе, негативне вијести нећемо форсирати, али ни избјегавати, као ни ваша искуства у овој земљи.

(Фронтал)