Прочитај ми чланак

Документација открива да млади масовно умиру од РАКА након увођења вакцинације…

0

Влада Уједињеног Краљевства упозорила је да невиђени број тинејџера и младих одраслих умире од „турбо карцинома“ од када су уведене мРНА вакцине.

Документ од 45 страница водио је истраживач Kовид-а и бивши менаџер хеџ фонда са Волстрита Едвард Довд, чији је извештај изазвао панику међу многим онколозима, који су га навели као „оштар преокрет деценија података о смртности“ који је показао смањење броја људи који су подлегли раку.

Naturalnews.com извештава: Довд је своју анализу засновао на лако доступним државним статистикама британске Канцеларије за националну статистику.

Да би прикупили податке за извештај, Довд и његови истраживачки партнери, који укључују неколико научника високог нивоа, аналитичара података и финансијских стручњака, проучили су све кодове Међународне класификације болести, 10. ревизије, (ИЦД-10) за узрок смрти у УК од 2010. до 2022. Довд и истраживачки тим су истраживали трендове малигних неоплазми (кодови од Ц00 до Ц99).

Кодови ИЦД-10 су међународна класификација дијагнозе, симптома и процедуре за обраду захтева коју је поставила Светска здравствена организација (СЗО), а малигна неоплазма је канцерогени тумор.

Истраживачи су приметили уочљив образац: иако су скоро сви смртни случајеви међу старијим људима 2021. и 2022. у Велсу и Енглеској били шифровани, осам процената смртних случајева међу особама од 15 до 44 године 2021. и 30 процената смрти у том узрасту група у 2022. још није била кодирана.

Довд је објаснио да када неко умре у болници, „оставља траг живота и смрти са назнакама шта је довело до смрти“. А ако млада особа умре за воланом аутомобила или у сну, спроводи се истрага и потребно је неко време да се утврди узрок смрти. Додао је да недостајући кодови „индикују проблем“ вишка смртних случајева међу младима.

Међутим, чак и уз упозорење о недостајућим кодовима, преосталих 92 процента шифрованих смртних случајева 2021. и 70 процената шифрованих смрти у 2022. сугерисали су „снажан сигнал смрти од рака код младих“.

Довд је рекао да су истраживачи приметили значајно повећање смртности због малигних неоплазми које су започеле 2021. и значајно убрзане 2022. Он је написао да је повећање „вишка смртних случајева у 2022. високо статистички значајно (екстремни догађај)“.

Стопе смртности од рака значајно су порасле након увођења вакцине против KОВИД-19

Довд је направио извештај у својој студији Humaniti Projects о прекомерним смртним случајевима у Великој Британији и САД користећи податке владе и индустрије осигурања . Све већи број клиничких доказа који повезују растуће ракове код младих људи са вакцинама против KОВИД-19 инспирисали су Дауда да спроведе истраживање.

Њихово истраживање фокусирало се на млађе појединце од 15 до 44 године јер је то тренутно тема од посебног интереса због пораста анегдотских доказа о многим необјашњивим агресивним и необичним карциномима, као што су „турбо карциноми“ који се јављају у популацији, посебно код млађих појединаца.

Довд је објаснио да циљ студије није био да се испитају појединачне тврдње и анегдоте, већ да се пружи „статистичка анализа на нивоу популације и појасни да ли су анегдотски докази абнормални или не“. Довд се нада да се потенцијалне везе идентификоване у њиховој студији могу користити као „основа за проверу стварности за здравствене раднике како би разумели основне трендове у здрављу појединаца“.

За студију, Довд и истраживачи су упоредили стопе вишка смртности и разлику између уочених смртних случајева и основне линије за очекиване смрти пре и после пандемије коронавируса.

Довд је успоставио основну линију нормалне стопе смртности од рака од 2010. до 2020. која је остала у складу са неколико одступања, барем све док се стопа смртности од рака није значајно повећала крајем 2021. у УК након увођења вакцине против KОВИД-19.

Довд је истакао да је истраживање било једно од првих које је покушало да идентификује „неке обрасце који се примећују у трендовима“ код рака после 2020.