Прочитај ми чланак

АГЕНТ ЦИА 1992. предвидео: Св. Економски Форум ће убити 4 милијарде људи до 2030!

0

Књига из 1992. године, „Хијерархија завереника, Комитет 300“, коју је написао бивши агент ЦИА Џон Колман, поново добија пажњу пошто се њена предвиђања о „постиндустријском“ свету под контролом глобалистичких технократа остварују.

У књизи Колман тврди да би међународни комитет, на челу са Билдерберг групом и западним обавештајним агенцијама, усмерио свет ка дистопијској будућности, у којој ће 4 милијарде „бескорисних једача“ бити елиминисано до 2030. кроз ограничене ратове, организоване епидемије и изгладњивање.

Данас је свет сведок ограниченог рата у Украјини, а меморандум који је процурио од генерала америчког ваздухопловства упозорава да би САД могле да буду у рату са Кином до 2025.

Пандемија Ковид-19 је такође омогућила ауторитарним владама да наметну масовна затварања, глобална економска превирања и ширење ауторитарних мера, што је све у складу са Колмановим предвиђањима.

Остала предвиђања из књиге укључују промоцију обавезне порнографије у школама, уништавање индустрије и нуклеарне енергије, контролу пољопривреде и производње хране од стране комитета 300, као и залагање за тзв. зелену енергију која не може да издржи тренутне енергетске потребе.

Да ли нешто од тога звучи познато?

2023. либерални медији су опседнути промовисањем трансвестита у школама.

Пољопривреду и производњу хране преузела је глобалистичка елита, при чему је Бил Гејтс постао највећи амерички власник пољопривредног земљишта, а холандска влада приморала је фармере да напусте њихову земљу како би испунили циљеве Светског економског форума о зеленој енергији.

Резултати су били трагични, несташица хране и растуће цене енергије кажњавају обичне људе.

Према Колмановој књизи из 1992. године, ови актуелни догађаји нису случајност, већ су део вишедеценијског плана за стварање неофеудалистичког, постиндустријског друштва.

Чини се да указивање на лицемерје елите никада не утиче на њих или има било какав утицај на њих. Зашто? Јер, немају стида… немају стида јер немају морални компас, немају морални компас јер живе по правилу „циљ оправдава средства“.

Ово правило прожима свако влакно њихове идеологије, од избора, преко отворених граница, до климатских промена, абортуса, такорећи.

Ова завера милијардера и политичара жељна моћи је дуго планирала да пороби масе, а сада повлаче свој потез.

И одлучни су да наставе да вам вуну преко очију.

Светски економски форум објавио је да је регрутовао стотине хиљада „информационих ратника“ да контролишу интернет, надзирући друштвене медије и форуме за „дезинформације“ и садржај завере који ће потом систематски бити затварани.

Према СЕФ-у Клауса Шваба, дезинформације на интернету су „ инфодемија “ која је „ потенцијално смртоносна “ и захтева „ лек “. Према СЕФ-у, дефиниција дезинформација је све са чим се они не слажу. То значи да ће информациони ратници у суштини бити ангажовани у чину гашења неслагања.

Форуми завере и одељци за коментаре на јутјуб-у су на мети такозваних „ дигиталних првих одговорних“ који се претварају да су обични корисници платформе, али заправо раде на ометању поступака и подржавању идеологије ВЕФ-а Клауса Шваба.

Објављујући вест на СЕФ подкасту, директорка за комуникације УН-а Мелиса Флеминг је рекла: „ До сада смо регрутовали 110.000 информационих волонтера и тим волонтерима пружамо знање о томе како се дезинформације шире и тражимо од њих да служе као нека врста ‘ дигиталне прве помоћи у оним просторима где дезинформације путују .”

СЕФ подсвесно утиче на масе како би гурнуо своје наративе људима.

Такође у подкасту, мејнстрим новинар Марк Литл износи потенцијална решења за такозвану „ инфодемију “.

Литл је радио за Твитер и основао Сторифул, новинску агенцију на друштвеним мрежама која је блиско повезана са програмом провере чињеница. Сада је покренуо Кинзен, компанију која прети да ће користити вештачку интелигенцију за цензуру онлајн садржаја у име елита.

„ Почео сам да доживљавам ширење дезинформација као глобалну здравствену кризу “, каже Литл . „ Дезинформације су толико озбиљна претња нашем друштву.

„ Дезинформације се дешавају у нашим пријатељима и породицама. Зато морамо пронаћи стратегије да га, пре свега, препознамо. И, друго, као активни грађани, баш као што носимо маске да заштитимо друге, морамо да будемо добри грађани, активни вектор који се бори у нашем свакодневном животу.

Светски економски форум није једина глобалистичка организација која циља на контролу наратива на друштвеним медијима ослобађајући стотине хиљада „информационих ратника“.

Гуглеова јединица Jigsav спонзорише РАНД извештај који препоручује „инфилтрирање и подметање“ онлајн форума завере изнутра. Према извештају, најбољи начин да се подметну форуми завере је „подметање ауторитативних порука где год је то могуће“.

Дакле, шта је „ауторитативно слање порука“? Ако сте у последње време провели неко време на форумима, можда сте приметили да када се направи занимљива или експлозивна тема, нит је одмах преплављена корисницима који остављају поруке у којима омаловажавају оригиналну објаву, растављајући је и у суштини проналазећи било који могући начин за пребацивање сумња у њену легитимност.

Ова врста понашања је пример „ауторитативног слања порука“ и врше га корисници који се ангажују у име Светског економског форума или Гуглове јединице Jigsav.

У извештају се наводи да ако „ауторитативне поруке“ на форуму завере буду успешне, такозвани „умерени теоретичари завере“ ће се окренути како би постали утицајни и помогли да се „стадо“ усмери на зеленије пашњаке као „амбасадори бренда“ за опште добро, подучавајући други грешке њихових путева.

Гугл извештај даље тврди да ће чланови форума завере на крају бити убеђени бомбардовањем садржаја означеног алгоритмима, и да ће полако доћи до уверења да су мејнстрим медији и проверачи чињеница у праву према обиму доказа и/ или притисак вршњака да се конформише.

Судећи по садржају овог извештаја, јасно је да елите не поштују много интелигенцију и упорност просечног такозваног „теоретичара завере“. Овде погрешно схватају.

Просечан корисник завереничких форума у ​​2022. већ се доказао одбацивањем свеобухватних лажних вести мејнстрим медија, упркос бескрајној салви пропаганде и предиктивног програма. То су људи који разумеју да је цео свет позорница. То су људи који су већ прекаљени у борби.

Покушај да се инфилтрира на форуме завере и друштвене мреже и поткопа одређене чланове изгледа као тактика која ће бити схваћена као упад који продужава поделу и доводи до још мањег поверења. Имајући то у виду, важно је да разумемо природу информационог рата који воде силе које постоје.

Тренутно смо део нечег тако огромног. Елите не би циљале форуме завере и друштвене мреже 2022. да ови форуми нису последња места на свету где се открива истина и откривају лажи.

Имамо потенцијал да прекинемо ланце прошлости. Контрола, подела, мржња и раздвајање. Ми буквално стварамо нови свет. Зато се контролни апарат толико плаши. Они знају да ово не могу зауставити. Што више лажу, што више варају, што се више разоткривају, ближи су губитку контроле.

Хоћете ли им се придружити у борби за слободу, или ћете се згрчити од страха и покорити се захтевима глобалне елите? Избор је на вама. Али шта год да радите, немојте потцењивати последице својих избора.

Лајкујте и претплатите се на овај канал како бисмо могли да наставимо да делимо вести које мејнстрим не усуђује да додирне. И поделите овај видео са свима за које мислите да су спремни да чују истину. Остани јак. Победићемо у овој борби.