• Почетна
  • СВЕТ
  • Болесна пропаганда Запада: Чланица „Пуси рајот“ оргијала против Путина и Медведева ! +18
Прочитај ми чланак

Болесна пропаганда Запада: Чланица „Пуси рајот“ оргијала против Путина и Медведева ! +18

0

Када су у Русији ухапшене чланице бенда „Пуси рајот“ због протеста против Владимира Путина у Храму Христа спаситеља, огорчени представници власти, цркве и јавност оптуживали су их за богохуљење, и износили податак да је једна од чланица учествовала и у оргијама непосредно пред порођај. Ова прича би прошла као „чаршијско“ нагађање или блаћење опозиционарки уз које је стао цео свет, да се у јавности нису појавиле фотографије и снимак необичног протеста. Против Медведева и Путина борили су се сексом и то уредно документовали.

„Војна“ – група руских противника режима владајуће партије Владимира Путина, коју тренутно предводи Дмитриј Медведев, приредила је уочи председничких избора незаборавни перформанс у Москви! Назив је био „Ј**ите се за наследника медведића“. Време – два дана пре избора!

Акција (у сваком смислу те речи), одвијала се у московском Музеју биологије, испод истоименог транспарента. Међу учесницима овог, у најмању руку необичног протеста, била је и једна од чланица групе „Пуси рајот“ која се сада налази на издржавању затворске казне због „скранвљења православног храма у Москви“.

„Војна“ се противи Путиновом режиму и залаже за побољшање медијских слобода и поштовања људских прва у Русији, па су, стога, оваквим перформансом желели да подрже „медведића“ у јеку предизборне кампање. Осим што „љубављу“ воде рат са руском влашћу, ова група се замерила Путиновом режиму и претварањем покретног моста у џиновски пенис који показује ка Кремљу.

Руским властима се није свидео поглед, па је због овог поступка један од чланова групе био „замољен“ да напусти земљу.

 

( АЛО )