• Почетна
  • СВЕТ
  • Велика Британија: Људи су куга, ми ћемо да одлучимо ко може да има децу
Прочитај ми чланак

Велика Британија: Људи су куга, ми ћемо да одлучимо ко може да има децу

0

Легендарни творац најбољих документарних филмова ББЦ-а и телевизијски презентер David Attenborough шокирао је јавност и стручњаке изјавом о контроли популације и људској куги.

David Attenborough, култно лице телевизије и програма о флори и фауни, изненађује најновијим коментарима.

Људи су куга, треба нас лимитирати
Ми смо куга на Земљи … Није у питању само климатска промена – реч је о слободним местима за узгајање хране која нестају због ове огромне хорде, која се угнијездила. Или ћемо лимитирати раст становништва или ће природни свет исто учинити за нас, што већ неко време и чини , рекао је Attenborough за Тајмс радио.

Додао је да људи угрожавају своју и туђу егзистенцију исцрпљујући људске ресурсе, те је једини начин спречавања тога контрола популације. Критичари су ово упоредили с еугенике и наводе како 99% људи није криво за уништавање планете, већ оних 1% који презентују корпорације и интересне групе гладне профита.

Attenborough и екипа су судије за подобне за расплод

Аттенбороугх ипак није шокирао праве познаваоце ситуације јер је већ годинама директор Optimum Population Trust фондације која је узела за право да одређује ко и када сме имати колико деце. Огромне финансије тако улажу у сексуални одгој, ограничавање броја становника у сиромашним државама и све то због застрашујуће експлозије рађања. Иначе ту фондацију директно финансирају најмоћније банке попут Сити банке.

Своје програме о несташици већ пласирамо у Етиопији. Тамо је једноставно превише становника. Не могу се одржавати, и не мислим да је то нехумана изјава већ чиста реалност. Све док се човечанство не координира, биће све горе и горе , закључује познато ТВ лице.

Није јасно једино ко би одлучивао о праву на размножавање и сматра ли David Attenborough непоћудним себе и чланове групације јер цинични коментари говоре да би својим примером требало усмерити човечанство ка мањој популацији.

Да подсетимо слично решење је нудио Адолф Хитлер тражећи да ниже расе (по њему Јевреји, Цигани, Црнци и Словени) буду сведени на минимум односно на ону меру колико је потребно нордијској раси да им служе као слуге и робови.

(Србин.инфо)