Прочитај ми чланак

Звездина доминација се наставља: Партизан на минус 32

0

SP-ZVEZDA-GLAVNA-SLIKA-1_620x0

Фудбалери Црвене звезде победили су данас у гостима после преокрета Партизан са 2:1, у 24. колу Супер лиге Србије, у утакмици са неколико спорних ситуација

Туча на Аутокоманди, каснио аутобус са играчима Партизана

Фудбалери Црвене звезде победили су данас у гостима после преокрета Партизан са 2:1, у 24. колу Супер лиге Србије, у утакмици са неколико спорних ситуација и која је неколико пута прекидана.

Партизан је у 150. „вечитом“ дербију повео у 17. минуту голом Абусија Гогуе, али је Звезда преокренула головима Луиса Ибањеса у 24. и Уга Вијеире у 32. минуту.

Партизан је у првом полувремену тражио једанаестерац када је нападач Немања Михајловић пао после контакта с дефанзивцем Звезде Марком Петковићем, али судија Владо Глођовић није ништа свирао.

Михајловић је почетком другог полувремена затресао мрежу, али гол није признат због офсајда. Звезда је утакмицу завршила са 10 играча, пошто је Александар Луковић добио два брза жута картона.

Утакмица на стадиону Партизана неколико пута је прекидана због густог дима који је настао када су хулигани палили бакље на трибинама.

Звезда сада има 68 бодова, 27 више од другопласираног Борца и 32 више од шестопласираног Партизана. Црно-бели сада имају само пет бодова више од Младости и Јавора, екипа које су на граници плеј-офа и плеј-аута.

Бета