Прочитај ми чланак

Звезда игра с навијачима против Милана

0

Црвена звезда ће 18. фебруара угостити Милан у првом мечу шеснаестине финала Лиге Европе - пред публиком.

Како су поручили из табора српског првака, УЕФА је одобрила да се максимално 30 одсто капацитета стадиона пусти у продају и сада чекају на нову одлуку Кризног штаба.

Flickr

Организација утакмице увелико је почела и зато су са Маракане саопштили да ће навијача бити на трибинама, и поред пандемије коронавируса.

“Приоритет при куповини карата за меч са Миланом имаће власници сезонских улазница за текућу сезону. После сезонаца, приоритет ће имати чланови клуба (стандард, јуниор плус, као и плаћени јуниор чланови од 1. јануара 2021)”, пише на клупском сајту.

Број евентуално расположивих места зависиће од расположивог капацитета стадиона, након одлуке Кризног штаба, али је очито да ће екипа Дејана Станковића имати преко потребан ветар у леђа против седмоструког европског шампиона.

“Позивамо и подсећамо навијаче који нису обновили чланарину да то учине у следећих неколико дана како би били евентуално у могућности да дођу до жељене карте за овај спектакл. Овим потезом клуб жели да се захвали највернијим навијачима, који су уз Звезду и у овим тешким тренуцима”, саопштили су црвено-бели.