Прочитај ми чланак

Звезда хвата залет за дерби

0

sp-delije_620x0(Новости)
После узастопних победа и повратка у шампионску трку, око Црвене звезде се ствара још већа еуфорија, коју у Љутице Богдана намеравају да претворе у моћно погонско гориво за екипу. Велики одзив навијача током целе сезоне, на „Маракани“ желе максимално да увећају како би у суботу играчи црвено-белих лакше изашли на крај с ОФК Београдом и добили ветар у леђа пред одлучујући вечити дерби, 18. маја у Хумској.

У Звезди прижељкују да се против „романтичара“ на трибинама окупи и више од 30.000 гледалаца, па су зато још више умањили цене улазница. Карте за „север“ пуштене се у продају за 100 динара, „исток“ кошта 200, а „запад“ 300 динара.

– Остварили смо серију победа и дошли у ситуацију да сами одлучујемо о својој судбини. Неће бити лако, јер нас чекају четири дербија до краја сезоне, а не један. На сваком ће нам бити неопходна што већа подршка наших верних навијача. Ми желимо да докажемо да вредимо и да обрадујемо наше „делије“ – каже млади везиста Срђан Мијаиловић.

Играч који ће против „романтичара“ уписати свој 50. званични меч у Звездином дресу, упозорава на исходе јесењих дуела с ОФК Београдом …

– Двапут су нас победили, четири пута нам затресли мрежу и морамо бити максимално опрезни. Опасан су ривал, имају квалитетне играче, али ми играмо на нашем терену, а пред пуном „Мараканом“ увек смо фаворити – поручује Мијаиловић.