Прочитај ми чланак

Скандал на Маракани: Звезда фалсификовала Рајковићев потпис?

0
Фото: Вечерње новости

Фото: Вечерње новости

Црвена звезда је озбиљно угорзила учешће у европским куповима наредне сезоне! Наиме, према сазнањима дневног листа Ало руководство црвено-белих фалсификовало је потпис доскорашњег капитена и чувара мреже Предрага Рајковића како би клуб добио зелено светло на мониторингу УЕФА.

Црвено-бели су пре три седмице морали да направе репрограме дугова са свим бившим играчима и тренерима и комплетну документацију пошаљу у Нион. Међутим, Ало тврди да су у седиште УЕФА челници Црвене звезде послали документ са Рајковићевим потписом, иако најбољи млади голман света ништа није потписао. Црвена звезда у овом тренутку дугује Рајковићу 50.000 евра,што је, испоставиће се, сума која би могла црвено-белима да одузме европску лиценцу.

Да се нешто кувало око потписа Предрага Рајковића наслућује се и по изјави младог чувара мреже.
„Ништа нисам потписао. Како је могуће да потпишем нешто када сам у Тел Авиву. Договор је био да ми клуб исплати део новца 15.септембра или 15.октобра, не сећам се. Половину тада, половину касније. Они то нису испоштовали, а ја због тога нисам хтео да потпишем никакве папире. До договора, једноставно није дошло“, рекао је за Ало Предраг Рајковић.

Генерални директор црвено-белих Звездан Терзић поручио је да су сви фудбалери пристали на репрограм.

„Не знам где се налазим, немамо струје, а ви замарате са Рајковићем. Сви играчи су потписали, свих 84 фудбалера са којима је потписан репрограм. Стварно не знам ништа око Рајковића. Нисам стражарио и гледао ко је тамо шта потписивао, можда је потписао Рајковићев отац“, поручио је Терзић.

Извор: Ало