Прочитај ми чланак

АЛАРМ: Звезда због избора ризикује да изгуби евролиценцу!

0

Stadion-FK-Crvena-Zvezda-Marakana-3

Да ли ће се поновити сценарио из 2014. године, када је све навијаче Црвене звезде и спортску јавност шокирала информација да је УЕФА избацила црвено-беле из европских такмичења?

У септембру 2015. постоји бојазан да се тако нешто понови!

Јер, Црвена звезда до 15. октобра мора да плати или рефинансира 3.8 милиона евра како би на мониторингу УЕФА наставила успешно процес за добијање лиценце за наредну сезону, преносе “Новости”.

Оно што би тај процес могло да угрози јесу председнички избори, који ће се одржати 11. октобра, што значи да ће нови председник са новом управом имати рок од 72 часа да измири 3.8 милиона. У супротном…

На ово је недавно указао и генерални директор клуба у оставци Звездан Терзић.

– Уверен сам да је Звезда била на добром путу, шампионском, путу стабилизације, све до данас. Као професионалац мислим да ова одлука не иде у прилог Звезди, јер је усред сезоне када је потребно јединство, а избори ће довести до дестабилизације клуба, нарочито пошто 15. октобра следи нови мониторинг УЕФА. Али, као људи од речи имали смо обавезу да испунимо обећање и одржимо изборе – рекао је Терзић.

Навијачи су истрајни у ставу да избори буду одржани пре завршетка јесењег дела сезоне, а не на крају што је првобитно планирано. Да ли ће УЕФА мониторинг нешто ипак променити, видећемо наредних дана…

Извор: Телеграф