Прочитај ми чланак

ЗВАНИЧНО ПОТВРЂЕН ТРАНСФЕР, Шпанци одмах открили колико је Звезда зарадила!

0

Што се најављивало, данас се и остварило. Звезда послала поруку свом сада већ бившем играчу. Званично потврђен трансфер, Шпанци одмах открили колико је Звезда зарадила!

Још јуче је постало извесно, Славољуб Срнић наставља каријеру у шпанском друголигашу Лас Палмасу, а данас је то и званично потврђено и из поменутог шпанског клуба, као и из Црвене звезде.

На званичном сајту Лас Палмаса овог поподнева је наведено да је вредност трансфера 300.000 евра колико је Звезда зарадила од овог посла, али се још увек не наводи дужина уговора са Срнићем.

Ипак, и то ће бити познато у наредна два дана, јер је истакнуто да ће Срнић летом из Франкфурта сутра у 14:55х допутовати у Гран Канарију, а после лекарских прегледа које треба да обави, биће организована и његова званична промоција у четвртак од 11 часова.

 

Славољуб Срнић је у Црвеној звезди провео претходне три и по године, када је стигао из Чукаричког, али је његов стаж у црвено-белом дресу знатно дужи, пошто је играо и у Звездиним млађим категоријама.

Ово је 27-годишњем крилном фудбалеру први одлазак у неки од иностраних клубова.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!