Прочитај ми чланак

„ЗА НАШУ ДЕЦУ“ Ђука са синовима опет гледао Звезду

0

Још један пример да у Србији епидемиолошке мере може кршити само привилегована мањина у спрези с влашћу јесте и посланик СНС-а Владимир Ђукановић који је синове одвео синоћ на 164. вечити дерби.

– Одмалена треба учити децу како да грабиш само за себе, да имаш оно што други немају, да уживаш у свим могућим привилегијама. Јовањички адвокат на дербију – написао је твитераш уз фотографију Ђукановића на стадиону.

Ђука је своју децу синоћ одвео на стадион Црвене звезде и још једном показао да је привилеговани фан овог фудбалског клуба и да припада „елитном“ делу своје партије за који правила не важе.

И док су за остатак Србије врата фудбалских стадиона, кафића, ресторана, позоришта и осталих установа затворена, ово ипак није случај са члановима владајуће странке. Чак су и деца привилегована у стилу кампање „за нашу децу“, док је осталој деци радост гледања утакмица ускраћена.

Ово није први пут да Ђука мимо правила у пандемији посети стадион, одгледа утакмицу и тиме се похвали. Он је на стадиону „Рајко Митић“ уживо гледао и меч против Милана, заједно са функционером нишког СНС познатом по у бакљадама у пролеће, Бојаном Маринковићем Бојзијем.

Иначе, синоћ је и заменик градоначелника Горан Весић ухваћен у једној кафани на прослави победе црвено-белих. Јавност је оштро осудила и посебну представу која је одржана за председника Вучића и министарку Кисић, али и све остале недозвољене излете челника власти. Остаје да видимо до када ће државни врх кршити правила коју обични грађани Србије морају да поштују.