Прочитај ми чланак

ЗА БОЛЕСНУ ДЕЦУ НЕМА Вучић отима из буџета МИЛИОН ЕВРА за фудбалере ако победе!

0

Kао Суперхик из стрипа "Алан Форд" и Вучић отима и краде од сиромашних да би делио богатима. Оставља болесну децу на милост и немилост донацијама народа, а фудбалертима се улизује, улази са њима у авион и грли се без маске, а на своју руку отима из буџета чак МИЛИОН ЕВРА нудећи им као награду за једну победу над Португалом. Баш је каваљер са туђим парама...

Спортисти потрчали да се сликају са Суперхиком у авиону, тискају се око њега зарад обећаних пара отетих од народа, које ће проћердати на сплавовe и спонзоруше. Пикси га гледа са обожавањем као самог Бога (због милиона које је добио као селектор). Док њихове колеге фудбалери широм света стају на страну свог народа против различитих видова диктатуре, наши су увек уз власт, а већина ових што се тиска око Вучића на слици му је потписала подршку за председничку кандидатуру. Сутра кад се промени власт, први ће се одрећи Вучића и зидати некретнине да помогну политичарима да оперу украдене паре, али до тада ће се окористити о буџет јер зашто би играли бесплатно за свој сиромашан и понижен народ?

Вучић им је објаснио:

– И да их победите у Португалу. Видите, ја немам страх од тога ако буде другачији резултат, и онако ће мене да нападају. Ви лепо тамо срећно отпутујте, победите их тамо, обрадујте народ. Дошао сам да вам кажем колико поштујемо ваш труд на терену, изгарање и у договору са Владом Србије, издвојићемо за вас, као додатну премију уколико их победите, милион евра да можете да поделите. То је само да видите колико је за Србију важно да их тамо победите. Ја не умем да вам кажем да одете тамо и играјте, ја вам кажем идите тамо и победите. Ми ћемо да поштујемо какав год резултат да буде уколико се будете борили и да ли све од себе. Ми знамо да ћете то да урадите – улизивао им се, а нико од посетиоца сплавова у дресу репрезентације није отворио уста да каже достојанствено „хвала, али у случају да добијем новац, одричем га се у корист силне болесне деце у Србији за које народ скупља донације уместо држава из буџета“.

Вучић им је објаснио колико му је битна ова утакмица (поистовећујући себе са народом и земљом).
Фудбалерима Србије је у недељу од 20.45 часова потребна победа у Португалији како би се пласирала директно на Мундијал, док би је сваки други исход одвео у бараж за пласман у Катар.

По Вучићевој рачуници, ако фудбалери изгубе, остаће милион евра у буџету и можда се неко смилује да од тог милиона нешто проследи и болесној деци Србије. За кога ће навијати мајке болесне деце за које пара у буџету нема?