Прочитај ми чланак

Вулетић: Вучић је генератор мафије у српском фудбалу

0

Владимир Вулетић, бивши потпредседник Партизана, сматра да се председник Србије Александар Вучић неће борити против мафије у фудбалу, јер би онда морао да се бори против себе.

Доскорашњи функционер црно-белих и дугогодишњи новинар Милојко Пантић су, говорећи за ТВ Нова С, прокоментарисали и ситуацију у Фудбалском савезу Србије, а Вулетић је Вучића описао као „генератора мафије у српском фудбалу“.

Printscreen

„Он би морао да се бори против самога себе. Генератор мафије у српском фубалу, генератор окупираног Партизана, овакве Црвене звезде, све је то само један човек. И тај један човек је неко ко преузима такве прерогативе власти који подразумевају да он шутира и пенале“, каже Вулетић.

Када је реч о Фудбалском савезу, из њега је отишао Славиша Кокеза, који је од 2016. био председник, а функцију в.д. тренутно обавља Марко Пантелић.

„ФСС је дуго времена био ништа друго до сервис једног човека који је опет слушао само једног другог човека. Кокеза није имао ни један квалитет за ту функцију, осим чалме на једној конференцији за штампу, након једног догађаја, ком су сведочили Тома и Вучић“, истакао је Вулетић.

Бивши потпредседник Партизана подвлачи и како нема побољшања у српском фудбалу без смене овог режима.