Прочитај ми чланак

Вујошевић после пораза: Поносим се мојим играчима!

0

 

фото: Н. Неговановић

фото: Н. Неговановић

У односу на ситуацију у којој се екипа налази, да је Вестерман играо под ињекцијом против болова и да није тренирао, задовољан сам пруженом игром – рекао је тренер Партизана у Кијеву.

Тренер Партизана Душко Вујошевић после пораза од Будивељника, другог у Евролиги, није имао много замерки на игру свог тима. Чак је нагласио да је поносан.

– У односу на ситуацију у којој се екипа налази, да је плејмејкер Вестерман играо под ињекцијом против болова и да није тренирао до утакмице, задовољан сам пруженом игром. Имали смо одређених празних минута, када је противник бирао са којих позиција жели да прима кошеве и које играче да пусти да шутирају.

Наша екипа најмлађа у Евролиги и ако се посматрају све три утакмице Будивељника, против Фенербахчеа, ЦСКА и Партизана, они су заслужили да победе један меч. Гледаћемо да у Београду будемо спремнији, да покажемо више, мада морам да истакнем да што се тиче борбености, ангажовања и квалитета –ја се поносим играчима.

Стратег Партизана очекује велику борбу за пласман у Топ 16.

– Уоквиру групе дошло је до разлике у буџету, квалитету и амбицијама. На једној страни су ЦСКА, Фенербахче и Барселону, а надругој Нантер, Будивељник и Партизан. Ипак, сигуран сам да ће бити и неких победа екипа из „наше“групе против тимова из друге.

Прокоментариса је тренер црно-белих и конекцију тима и навијача:

– Не постоји веза, него љубав –рекао је Вујошевић, који је нагласио да је први пут у Кијеву и да је “изненађен и одушевљен лепотом града”.