• Почетна
  • СПОРТ
  • Вујошевић: Не бих волео ако неко смишљено прави српско полуфинале
Прочитај ми чланак

Вујошевић: Не бих волео ако неко смишљено прави српско полуфинале

0

sp-vujosevic_620x0

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић рекао је после пораза од Олимпије у Јадранској лиги да је његова екипа имала лош приступ у првом делу утакмице.

„Заслужена победа Олимпије, која издоминирала почетком утакмице и првим полувременом. Лош приступ играча утакмици било каквој професионалној утакмици, у смислу извршења тактичких задатака и у смислу ангажованости, а поготову овако значајној као што је била вечерашња“, рекао је тренер црно-белих за сајт клуба.

Вујошевић је навео и низ критика на рачун суђења на утакмициу Љубљани.

„Плашим се да судије у Јадранској лиги, како се повећава улог и ближи крај такмичења, не представљају делегиране интересе земље из које долазе. Сви знају да су фајнал-фор обезбедиле Црвена зведа и Цедевита, а за њега се боре и Цибона, Будућност и Партизан. Можда су то у питању чисте обичне људске грешке, поготову у моментима када је Олимпија правила разлику, међутим, не бих волео да је било чија политика да на пример Фајнал-фору, ако се нађу два клуба из Србије, иду директно један на другог у полуфиналу, да се на тај начин подели на више земаља учешће у Евролиги следеће године“, закључио је Вујошевић.

(Новости)