Прочитај ми чланак

Вујошевић: Мигел Перез је лопов

0

sp-vujosevic_620x0

Они што делегирају судије су још гори од њих. Тај човек нема везе са кошарком. рекао је тренер Партизана о абитрима И нагласио да то нема везе са игром Фенербахчеа.

Тренер Партизана Душко Вујошевић има превише искуства у спорту да би падао у депресију после пораза или стварао еуфорију. После меча са фаворизованим Фенербахчеом наставио је да верује у свој тим и гледа напред, али је овог пута био отворено И јасно љут на судије И делегате.

– Честитам Фенербахчеу на победу. Друго полувреме су одиграчи јако добро. Отворили шутере и убацили отворене шутеве. Реч је о веома квалитетном тиму. Задовољан сам игром моје екипе у првом полувремену.

Душко Вујошевић се потом осврнуо на суђење, а једног од судија назвао лоповом. Оградио се тренер Партизана да не спаја игру Фенербахчеа и начин суђења:

– Фенербахче је велики клуб и јак ривал и није ми јасно зашто је потребно да им делиоци неправде помажу. Овај Мигел Перез је лопов. Они што их делегирају су још гори од њега. Тај човек нема везе са кошарком. О њима не сме ништа ни да се прича. Судије су постале важније и од тренера и од играча. Ово данас је срамота.

Они које воде Евролигу требало би да се замисле у ком правцу се све одбија и развија. Наравно све то нема везе са процентом шута Фенербахчеа у другом полувремену. АКо је икако могуће ове две ствари требало би сагледати одвојено. Знам да о судијама не треба причати, али на ово не реаговати је питање губитка самопоштовања.

(Вечерње новости)