Прочитај ми чланак

Владимир Лучић дремнуо у погрешном аутобусу са фудбалерима (ВИДЕО)

0

Док су играли карте у аутобусу Левандовски, Нојер и Силва приметили су високог човека, са капуљачом на глави на задњем седишту

Кошаркашка и фудбалска „секција“ Бајерна из Минхена сарађује као једна целина. Фудбалски клуб мало више промовише кошаркашки, али се свакако у снимању маркентиншких кампања увек добро забаве. Овог пута улогу у реклами имао је српски репрезентативац Владимир Лучић и то у друштву фудбалских фаца попут Левандовског, Нојера и Силве.

YouTube

Док је поменути трио играо карте у аутобусу ФК Бајерн приметили су високог човека, са капуљачом на глави, који спава на задњем седишту. Док су се питали ко је непозната особа, имали су симпатичан дијалог када је Нојер рекао Левандовском: „Једино је сигурно да је већи од тебе“. Силва се на то грохотом насмејао.

Када се млади Нојер одважио да устане и пита „странца“ шта ради у њиховом аутобусу, буновни Лучић га је погледао – Немац се изненадио: Владимир? Шта радиш ти у нашем аутобусу.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I guess I was tired 😴 @fcb_basketball @fcbayern

Објава коју дели Vladimir Lucic (@vladimirlucic11) дана

Кошаркаш КК Бајерна је овај симпатични клип поставио на друштвене мреже и постписао га са: Ваљда сам био уморан.
Видео је изазвао доста симпатичних коментара, а одреаговао је и Мирослав Радуљица у свом стилу када се обраћа другарима: Б продукција, написао је српски центар.