• Почетна
  • СПОРТ
  • Вешовић: Тим је зрелији са новим појачањима, Ковачевић има додатни квалитет
Прочитај ми чланак

Вешовић: Тим је зрелији са новим појачањима, Ковачевић има додатни квалитет

0

Marko-Vesovic(Блиц)

Фудбалер Црвене звезде Марко Вешовић задовољан је индивидуалном и партијом екипе против Грасхоперса у првом мечу Урен купа у Швајцарској, а посебно је похвалио дефанзивног везисту Александра Ковачевића.

„Било је добро против „скакаваца“, али цео тим је био на нивоу. То не значи много јер тек нас чека уигравање по свим линијама тима и питање је да ли ћемо опет играти у том саставу. Задовољан сам својом партијом јер нисам грешио као што сам знао у прошлости и био сам користан за тим“, рекао је Вешовић.

Он ће око себе имати искусније играче захваљујући доводеним појачањима, за која сматра да ће помоћи тиму у остваривању бољих резултата.

„Екипа је зрелија, не само ја. Стигли су Мијаиловић, Печник, Нинковић, да се није повредио, и Ракић. Све играчи који имају велико искуство и знају да „стану“ на лопту. Уз Милијаша много значе „клинцима“ а и мене чине смиренијим, сигурнијим. Ипак, видећемо како ће изгледати у сезони кад будемо играли за бодове и кад комплетирамо тим“, рекао је Вешовић.

У везном реду ће испред одбране играти Александар Ковачевић, који се на првој утакмици већ истакао иако је пре тога имао само неколико тренинга са новим саиграчима.

„Невероватно користан играч. Много лопти је покупио против Грасхоперса и заиста нам значи на терену. У потпуности је надокнадио одлазак Срђана Мијаиловића, односно донео је и квалитет више“, закључио је Вешовић.