Прочитај ми чланак

Вермезовић: Миха ме ништа не пита!

0

Vermeyovic Miha(Мондо)
Тренер Партизана помало љутито констатовао да га селектор ниједном није питао за мишљење о форми црно-белих репрезентативаца.

Лоше везе на релацији Владимир Вермезовић – Синиша Михајловић.

Тренер Партизана и селектор Србије нису имали никакв сукоб, али професионална комуникација између два стручњака тренутно не постоји, иако би она, с обзиром на позиције, у најмању руку била очекивана и препоручљива.

Стратег „орлова“ до сада ниједном није тражио мишљење од шефа стручног штаба Партизана за играче који се често појављују на његовом списку.

Ближи се утакмица са Хрватском у Загребу (22. март), а Марка Шћеповића и даље мучи повреда задње ложе. Нападач Партизана и Србије пропустио је последњу утакмицу у Јагодини, у уторак се није појавио на тренингу јер је морао на терапије, тако да је велико питање да ли ће бити спреман за репрезентативне обавезе.

„То није мој проблем, већ Синише Михајловића“, „одбрусио“ је Вермезовић.

Али, ви ћете моћи Михајловићу да дате информацију из прве руке?

„Колико су моје информације битне неким људима то је питање. Мене нико није консултовао у вези Партизанових играча који играју за репрезентацију. Они ће сами одлучити, а Шћеповић мора да се одазове на позив“.

Нисте се ниједном чули са Михајловићем?

„Не, не!“, нагласио је тренер црно-белих.

На новинарску констатацију да се селектор појављује на утакмицама Партизана, Вермезовић је додао:

„Нисам га нити видео, нити чуо. Он има свој стил рада и ја не желим да се мешам у то“, завршио је Владимир Вермезовић причу о селектору и репрезенатцији.