• Почетна
  • СПОРТ
  • ВЕЛИКА И МАСОВНА ТУЧЊАВА: Хрватски напали српске навијаче
Прочитај ми чланак

ВЕЛИКА И МАСОВНА ТУЧЊАВА: Хрватски напали српске навијаче

0

srbi hrvati tuca1

У тучњави која је избила око поднева у кафићу у вуковарском тржном центру повређено је пет особа , а неслужбено се дознаје како су се сукобили припадници хрватских и српских навијачких група, вероватно због сутрашњег финала регионалне кошаркашке АБА лиге у Београду, које су изборили загребачки клубови Цибона и Цедевита.

Маја Маријана Барбарић из Одела за односе с јавношћу ПУ вуковарско – сријемске потврдила је како је реч о сукобу навијачких група, а у Вуковару се неслужбено дознаје да су се у кафићу Џокер, у којему се окупљају вуковарски навијачи српских клубова  потукли навијачи хрватских и српских клубов .

Полиција је привела шест особа тучњаве од којих је петоро повређено те ​​су упућени у вуковарску болницу, навела је Барбарић. Дознаје се како је око поднева у кафић улетело десетак особа кој су, након свађе, потукле се са гостима у кафићу.

У току је увиђај, а полиција трага за преосталим учесницима туче. Претпоставља се како сукоб има везе са завршним турниром регионалне кошаркашке АБА лиге који се овога викенда игра у Београду, финале којега су, након што су јуче победили београдске клубове Партизан и Црвену звезд , изборили Цедевита и Цибона.

(Јутарнји лист)