Прочитај ми чланак

Велеобрт – Милт Паласио није погинуо!

0

Медији у САД су првобитно објавили вест да је бивши кошаркаш Партизана Милт Паласио погинуо, али се та информација испоставила као нетачна.

Медији су пренели да је Паласио подлегао повредама јутро након што је задобио ударац од стране возача аутомобила „Honda Civic“.

Канадски конзулат је наводно потврдио идентитет преминулог 41-годишњака који првобитно није био познат, али су нешто касније стигли деманти.

Меган Волш, координатор односа с јавношћу за Бруклин Нетсе, изјавила је да је вест о смрти Паласија нетачна.

„Извештаји су нетачни. Причали смо са Милтом и са њим је све у реду“, рекла је Волш за „Хеавy.цом“.

Паласио је за Партизан наступао у сезони 2007/08, када је започео каријеру у Европи после седам година проведених у НБА лиги.

Са црно-белима је 2008. освојио триплу круну и у другом делу сезоне био један од бољих играча, освојивши и награду МВП месеца марта у Евролиги.

Из Београда се преселио у Химки где се није најбоље снашао, а у Партизан се вратио 2009. године. Тада је недуго после потписивања уговора добио отказ јер се није појавио пред екипом на време.

Тренерску каријеру започео је 2013. године радећи као директор за развој играча на Универзитету Ајдахо, а тренутно је помоћни тренер Лонг Ајланд Нетса, екипе која игра у Развојној лиги.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!